Yumurtalık tembelliği olanlar yardım lütfen !!

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Arkadaşlar bende yumurtalık tembelliği var ama şu ana kadar sorduğum sorular beni tatmin etmedi.Ovülasyon testi kullandım iki ay adetten hemen sonra ama hiç çift çigiye denk gelemedim.polikistik over olmadığını söylüyorlar ama yumurtalarında tembellik var diyorlar.şimdi bu durumda benim yumurtalıklarım gelişmiyor çatlamıyor bu mu demek acaba?o zamanda doğal olarak hamile kalamıyorum değil mi? bilen varsa söylesin lütfen..

Yumurtalık tembelliği polikistik over demek canım.
Bende de var.

Yumurtan oluşuyor ama çatlayacak kadar büyümediği için çatlayamıyor ve bu yüzden hamile kalamıyorsun.

Bende senelerce cektim evlendikten sonra 7ay yasmin kullandim duzenli adet oldum hapi biraktim ay hamile kaldim simdi hamileyim allah yardimcin olsun canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence sen en yakın zamanda bir jinekolğa git, adet düzenliyici ilaç veriliyormuş,,, ama kafana göre bir şey kullanma,, jinekolağa git,,,

Bende senelerce cektim evlendikten sonra 7ay yasmin kullandim duzenli adet oldum hapi biraktim ay hamile kaldim simdi hamileyim allah yardimcin olsun canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim adetler bozulmuştu ama şimdi son 4 aydır düzenli.senin bu şekilde doğal yoldan hamile kalman beni umutlandırdı.ben 1 tane aşılama yaptırdım tutmadı.ikinciye başlıyacağım.yumurtalık tembelliğinde sanırım yumurtalar gelişmiyor..yumurtalıklar temiz diyor doktor polikistik over yok diyor.doğal yoldan hamile kalmak istiyorum ama olmadı..doktorlar olur diyor ama iş güç derken düzenli olmuyor tabi.bu duruma çok çok üzülüyorum.bu arada bebeğin hayırlı olsun..

bence sen en yakın zamanda bir jinekolğa git, adet düzenliyici ilaç veriliyormuş,,, ama kafana göre bir şey kullanma,, jinekolağa git,,,

kullandım.yaklaşık 2 yıldır jinekolog kapısı aşındırıyorum ama açıklama yapılmıyor.olur çocuğun diyolar ama zor olur diyolar.doğal yoldan hamile kalamadım bu süre içinde tabi.sanırım yumurtalıklar gelişmiyor.

kullandım.yaklaşık 2 yıldır jinekolog kapısı aşındırıyorum ama açıklama yapılmıyor.olur çocuğun diyolar ama zor olur diyolar.doğal yoldan hamile kalamadım bu süre içinde tabi.sanırım yumurtalıklar gelişmiyor.

çok fazla dr değiştirme, en iyi hekim websitesine git orada dr yorumlarını okuyabiliyorsun,,, oluyor diyorlar sa olur,, sıkma canını, bu işlerin başı stres,,,

benim adetler bozulmuştu ama şimdi son 4 aydır düzenli.senin bu şekilde doğal yoldan hamile kalman beni umutlandırdı.ben 1 tane aşılama yaptırdım tutmadı.ikinciye başlıyacağım.yumurtalık tembelliğinde sanırım yumurtalar gelişmiyor..yumurtalıklar temiz diyor doktor polikistik over yok diyor.doğal yoldan hamile kalmak istiyorum ama olmadı..doktorlar olur diyor ama iş güç derken düzenli olmuyor tabi.bu duruma çok çok üzülüyorum.bu arada bebeğin hayırlı olsun..

Canim hic stres yapma benim bi dr bana cocugun olmaz demisti ama ben ole dusunmedim vercek olan da alcak olanda rabbim dua et isi gucu dusunme inşallah rabbim sana da dogal yoldan en kisa surede veririr inşallah

Back
X