Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de yumurta tembelliği var 1 buçuk senedir malesef olmuyor bunun için doktora gidip ilaçlarla yumurtaları geliştirdik ona rağmen olmadı.. bu ay da bı ot aldım aktardan reglimden sonra ot ile deneyeceğimYumurtalık tembelliği olup hamile kalan var mı aranızda benim ne yapmam lazım bu durumda doğal yolla hamile kalabilir miyim kızlarlütfen destek olalım birbirimize
Bende var kuzum pkoyum allaha sukur kendılıgımden hamıle kaldım 3 kezYumurtalık tembelliği olup hamile kalan var mı aranızda benim ne yapmam lazım bu durumda doğal yolla hamile kalabilir miyim kızlarlütfen destek olalım birbirimize
Bende 2 yıldır bekliyorumBende de yumurta tembelliği var 1 buçuk senedir malesef olmuyor bunun için doktora gidip ilaçlarla yumurtaları geliştirdik ona rağmen olmadı.. bu ay da bı ot aldım aktardan reglimden sonra ot ile deneyeceğim
İnşallah banada nasip olurBende var kuzum pkoyum allaha sukur kendılıgımden hamıle kaldım 3 kez
Bitkisel kurlerden yararlandıniz mıBende var kuzum pkoyum allaha sukur kendılıgımden hamıle kaldım 3 kez
Klomen ve çatlatma oldum fakat tutmadıFemara+ovitrelle iğnesi ile hamile kaldım Allaha şükür![]()
İlk hamileliğim boş gebelikti sonra 3 sene olmadı çatlatma denedim olmadı dedim ki olmuyosa bir hayır vardır o ay hamıle kaldım oğlum oldu sonra 3 bucuk sene korunduk dedik kardeşi olsun korunmayı bıraktıgım ay hamıle kaldım aslında hepsi psikolojik taktığımda 3 sene olmadı ama bunda nasıl olsa bir evladım var ne zaman olursa dedim kaldım hemen takmıycaksın kafanı rahat bırakcaksın bitkisel falan hiçbirşey denemedim sadece oğluma hamile kalcagım zaman arı sütü poleni ve ginseng kullanmıstım işe yaradı mi bılmıyorum amaBitkisel kurlerden yararlandıniz mı
Evet canım pcos var. 45 günde 1 adet oluyodum. Bu da düzelmiş haliydi. Femara sanırım pcoslulara yani yumurta tembelliği olanlara klomenden daha iyi geliyorKlomen ve çatlatma oldum fakat tutmadısende de mi tembellik vardı
Rabbim uzun ömürler versin inşallah banada nasip etsinİlk hamileliğim boş gebelikti sonra 3 sene olmadı çatlatma denedim olmadı dedim ki olmuyosa bir hayır vardır o ay hamıle kaldım oğlum oldu sonra 3 bucuk sene korunduk dedik kardeşi olsun korunmayı bıraktıgım ay hamıle kaldım aslında hepsi psikolojik taktığımda 3 sene olmadı ama bunda nasıl olsa bir evladım var ne zaman olursa dedim kaldım hemen takmıycaksın kafanı rahat bırakcaksın bitkisel falan hiçbirşey denemedim sadece oğluma hamile kalcagım zaman arı sütü poleni ve ginseng kullanmıstım işe yaradı mi bılmıyorum ama
Benim adetlerim düzenli ama 33gunde bir adet oluyorumEvet canım pcos var. 45 günde 1 adet oluyodum. Bu da düzelmiş haliydi. Femara sanırım pcoslulara yani yumurta tembelliği olanlara klomenden daha iyi geliyor
Amin canım benımRabbim uzun ömürler versin inşallah banada nasip etsin
Canım 49 kiloyum zayiflamam gerekir miDiyetisyene gidip zayifla
Çikolata kistinden ameliyat oldum . Doktorum her kontrole gidişimde ‘’yumurta rezervin çok düşük muhtemelen tüp bebek tedavisi görmek zorunda kalacaksın’’ diyordu ve sonuç 8 haftalık hamilelikYumurtalık tembelliği olup hamile kalan var mı aranızda benim ne yapmam lazım bu durumda doğal yolla hamile kalabilir miyim kızlarlütfen destek olalım birbirimize
Ovulasyon testi kullanabilirsinBenim adetlerim düzenli ama 33gunde bir adet oluyorum
Doktora sor benim bildiğim zayıf bile olsan bir iki kilo ver diyorlarCanım 49 kiloyum zayiflamam gerekir mi
Hayırlı olsun canım benim inşallah banada nasıp olur dua eder misinÇikolata kistinden ameliyat oldum . Doktorum her kontrole gidişimde ‘’yumurta rezervin çok düşük muhtemelen tüp bebek tedavisi görmek zorunda kalacaksın’’ diyordu ve sonuç 8 haftalık hamilelikişin daha da komiği doktoruma güvenip zaten hamile kalamayacakmışım zaten diye düşünüp ilk korunmasız ilişkide hamile kalmam
![]()
Tabiki de ederim Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin . Ama bence dikkat etmen gereken en önemli nokta şu; hamile olmaya çalışmayacaksın. Cidden rahat davranıldığı zaman olan bir şey. Emin ol senin de şuan tembellik olduğu için değil hamile kalmaya çok fazla odaklandığın için olmuyordur. Akışa teslim olHayırlı olsun canım benim inşallah banada nasıp olur dua eder misinbenim için