Yumurtalıklar da şiddetli ağrı

Kelebek282

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
76
16
38
31
Kızlar merhaba 4 aylık evliyim gebelik yok yeni baktım. 3 haftadır yumurtlaıklarım da ağrı var ve idrarım da koku var iltihap ihtimali olabilir mi
Dut maydonoz gibi bitkisek tedaviler kendine uyguladım fakat faydasını görmedim kadın doğuma gitsem alttan muayne eder mi olmak istemiyorum

Büyük ihtimal muayene eder. Ama bence böyle düşünmeyin ordan muayene olmak daha sağlıklı ve doğru sonuçlar verir. Ve bundan sonra da ( inşallah gerek kalmaz tabi) kadın hastalıkları ya da çocuk sahibi olmak istediğiniz de sık sık karşınıza bu muayene çıkıcak. Bence ertelemeyin

Devlet hastanesine gidersen şikayetleri dinleyip ilaç verirler alttan muayene yapmazlar, ama bana kalırsa git özele adam akıllı muayene ol. Yeni evliliklerde enfeksiyon çok sık olur, kültür testi ve smear da verirsin gitmişken, artık vermen gerekiyor 😊

Kızlar merhaba 4 aylık evliyim gebelik yok yeni baktım. 3 haftadır yumurtlaıklarım da ağrı var ve idrarım da koku var iltihap ihtimali olabilir mi
Dut maydonoz gibi bitkisek tedaviler kendine uyguladım fakat faydasını görmedim kadın doğuma gitsem alttan muayne eder mi olmak istemiyorum

Sizde benim doktora gitmeyi sevmiyorsunuz sanırım ciddi bir durum yoksa ağrınız için tedavi edici bant önerebilirim

Back
X