Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım benimde öyle günde iki klomen kullandım birtane tek gelişti oda çatlamadıKızlar klomeni bir tane kullanıp yumurtalıklar gelişmemiş olanlar varmı ikincisinden sonuç alanlar varsa beni bi teselli edin doktordan ağlayarak çıktım
Bidaki ay dozu 2’ye artırdı ama hiç gelişmemiş bu ay yumurtalar sanki hiç gelişmicekmiş gibi![]()
Yinede gelişiyor canım 1 tanede olsa ben onada razıydım hepsi daha çok küçükmüş.. bidaki adetimi beklicem artık oda kim bilir ne zaman gelirYa canım benimde öyle günde iki klomen kullandım birtane tek gelişti oda çatlamadı
Evet günde iki tane kullandım yanında da bal tarçın çörek otu günde iki tatlı kaşığı yedim ancak birtane oldu oda çatlamadı bu ay benimde yok adet olmayı bekliyorum artıkYinede gelişiyor canım 1 tanede olsa ben onada razıydım hepsi daha çok küçükmüş.. bidaki adetimi beklicem artık oda kim bilir ne zaman gelir
Süreç çok uzun geliyor oturup oturup ağlıyorum inan iyi değilim
Sen günde 2 tanemi kullandın ?
Neden doktor çatlatma iğnesi yapmadı ki sana ?Evet günde iki tane kullandım yanında da bal tarçın çörek otu günde iki tatlı kaşığı yedim ancak birtane oldu oda çatlamadı bu ay benimde yok adet olmayı bekliyorum artık
Hayır yapmadıNeden doktor çatlatma iğnesi yapmadı ki sana ?
Allah Allah.Hayır yapmadı
Canım kendini o kadar yıpratma ne zaman dan olmuyor bebişinAllah Allah.
Herşeyin hayırlısı bidaki ay inşallah canım..
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
Tez zamanda bir evlat inşallah![]()
Ay canım bilmiyorum niye böyle oldum.. sanırım etrafımdaki baskılar yüzündenCanım kendini o kadar yıpratma ne zaman dan olmuyor bebişin
Allah'tan ümit kesilmez inşallah Rabbim şifa versin hayırlı bi evlat nasip etsin stres çok etkiliyor maalesef. Kendinizi biraz rahat bırakın Anlayabiliyorum sizi hemde çok iyi ama ümidi kesmeyin herşey yoluna girer umarımKızlar klomeni bir tane kullanıp yumurtalıklar gelişmemiş olanlar varmı ikincisinden sonuç alanlar varsa beni bi teselli edin doktordan ağlayarak çıktım
Bidaki ay dozu 2’ye artırdı ama hiç gelişmemiş bu ay yumurtalar sanki hiç gelişmicekmiş gibi![]()
Allah razı olsun inşallah.. Rabbim çok büyük ol der ve olurAllah'tan ümit kesilmez inşallah Rabbim şifa versin hayırlı bi evlat nasip etsin stres çok etkiliyor maalesef. Kendinizi biraz rahat bırakın Anlayabiliyorum sizi hemde çok iyi ama ümidi kesmeyin herşey yoluna girer umarım![]()
Canım herşey allah tan sabırlı ol gelecek ay daha iyi tedavi olursun iyi sonuç alırsınAy canım bilmiyorum niye böyle oldum.. sanırım etrafımdaki baskılar yüzünden
Ben 2 sene vajinismusle uğraştım yeneli 3 ay oldu tedavimde 1 ay oldu başlayalı işte.
Ama dediğim gibi 2 seneyi aştı insanlar üzerime geliyor birde çalişmiyorum o yüzden insanlar çalişmiyosun çoçuk yap filan baskısı beni deli ediyor. ve çoğu etrafimdakiler hep çoçuk sahibi bende sonra evlenenler filan .. çok hevesleniyorum artık ama çokta doluyum umitsizleştim hiçmi bi yumurta dahi büyümez diyorum öyle kendi kendime yaa![]()
İnşallah inşallahhCanım herşey allah tan sabırlı ol gelecek ay daha iyi tedavi olursun iyi sonuç alırsın