Yumurtalıkların yavaş çalışması

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.060
1.269
133
Benim gibi yumurtalıkları yavaş çalışan arkadaşlar var mı 🤔 adet düzensizliği yaşayıp hamile kalamayanlar var mı 🤔

Tembellik gibi mi

Benim gibi yumurtalıkları yavaş çalışan arkadaşlar var mı 🤔 adet düzensizliği yaşayıp hamile kalamayanlar var mı 🤔

Test yapmadımı? Bende bu ay doktora gittim hiç adet duzenslizgi yaşamam adetin 14.günü gittim yumurtalıkların gelişmemiş adet olunca gel hormon takibine başlıcaz dedi bi hafta sonra hamile.oldugumu ogrendim her doktora güvenilmiyor malasef 😐

Ben gecen ay incir çörek otu bal kuru uyguladım bu ay hamile.kaldim ilk hamile kaldığımdada ınstagramda macunhane sayfasında kadınları özel macun var oraya bak fiyatda uygun vede etkili bi macun
sizindemi yumurtalıklarınız yavaş çalışıyordu ☺️

7 ay önce test yaptirmistim tembellik var dediler çok sıkıntı olmaz dedi doktor günü gününe adet görürdum ben ama her ay takviye kullandım bitek bu ay kullanmadım odada mucizem geldi ❤
Sağlıklı kucağına alırsın inşallah canım 😘 darısı benim ve tüm isteyenlerin başına 🤗

Bende pko yum arkadaşlar.yumurta tembelliğin var.3 aydır deniyoruz ama olmuo.artik klomene başlıcam inş rabbim hepimize nasip eder🙏

Back
X