Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl anladin yumurtalik yavas çAlıştığınıBenim gibi yumurtalıkları yavaş çalışan arkadaşlar var mıadet düzensizliği yaşayıp hamile kalamayanlar var mı
![]()
Doktor muayene ettikten sonra söylediNasıl anladin yumurtalik yavas çAlıştığını
Doktor muayene ettikten sonra söyledi
Ultrasinami bakti karar verdi
Aynen biraz tembellik var yavaş çalışıyor dedi , benim gibi olanlar neler yapıyor acabaTembellik gibi mi
Bana da doktorum aynı şeyi söyledi yumurta kalitesini arttırmak için takviye almak lazım heraldeAynen biraz tembellik var yavaş çalışıyor dedi , benim gibi olanlar neler yapıyor acaba![]()
Benim gibi yumurtalıkları yavaş çalışan arkadaşlar var mıadet düzensizliği yaşayıp hamile kalamayanlar var mı
![]()
Yumurtalıkların çalışması için kür var mı acaba![]()
sizindemi yumurtalıklarınız yavaş çalışıyorduBen gecen ay incir çörek otu bal kuru uyguladım bu ay hamile.kaldim ilk hamile kaldığımdada ınstagramda macunhane sayfasında kadınları özel macun var oraya bak fiyatda uygun vede etkili bi macun
sizindemi yumurtalıklarınız yavaş çalışıyordu ☺
Sağlıklı kucağına alırsın inşallah canım7 ay önce test yaptirmistim tembellik var dediler çok sıkıntı olmaz dedi doktor günü gününe adet görürdum ben ama her ay takviye kullandım bitek bu ay kullanmadım odada mucizem geldi ❤
Sağlıklı kucağına alırsın inşallah canımdarısı benim ve tüm isteyenlerin başına
![]()
yas kaç acabaAmin cnm inşallah allah herkese nasip etsin![]()
yas kaç acaba