• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtalıkların yavaş çalışması

Tiryandafila

Çok ŞÜKÜR.
Pro Üye
6 Aralık 2009
6.223
2.939
723
1 senedir bebek sahibi olmayı düşünüyoruz.
Eşim sperm testini yaptırdı, herhangi bir sorun yok.
Benim sonuçlarımda ise, yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi doktorum.
Bu ay klomen kullandım , fakat yeterli büyüklüğe ulaşmamış.
Doktorum 2. ay da deneyelim(ilacın miktarını artırarak), olmazsa aşılamaya geçeriz dedi.
Rahim filmi vs istenmedi, aşılama için rahim filmi gerekli mi?
Yumurtalıkların az çalışması, gebelik için ne kadar ciddi bir sorun,
ve aşılama derken neyi kastetti acaba, tüp bebek mi?
Bir de prolaktin hormonunun yükseliği, yumurtanın büyümemesini sağlar mı,
böyle bir etkisi var mı?
Teşekkür ediyorum şimdiden.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Doktorum 2. ay da deneyelim(ilacın miktarını artırarak), olmazsa aşılamaya geçeriz dedi.
böyle bir etkisi var mı?
Kolay gelsin.

canım aşılama tup bebek değil hepsinin tedavisi farklı biraz adetin üçüncü günü gidiyosun yumurtalık takibine başlıyolar gelişen bir yumurta oludumu çatlama iğnesi veriyolar göbek kısmı veya koltuk altı gibi bir yer sölüyolar kendin yapabilirsin iğneyi ben kendim yaptım benimde aşılama ile oldu ama düştü şimdi yine görüyorum tedavi aşılama ile olmazsada tup bebek tedavisine geçicekler yaşım 23 daha bende tedavi gördüğüm için 5 yıldır bu konuda epey bilgi sahibi oldum evlendiğimin 6 ayından başladım tedaviye mafoldumbenmafoldumben

canım aşılama tup bebek değil hepsinin tedavisi farklı biraz adetin üçüncü günü gidiyosun yumurtalık takibine başlıyolar gelişen bir yumurta oludumu çatlama iğnesi veriyolar göbek kısmı veya koltuk altı gibi bir yer sölüyolar kendin yapabilirsin iğneyi ben kendim yaptım benimde aşılama ile oldu ama düştü şimdi yine görüyorum tedavi aşılama ile olmazsada tup bebek tedavisine geçicekler yaşım 23 daha bende tedavi gördüğüm için 5 yıldır bu konuda epey bilgi sahibi oldum evlendiğimin 6 ayından başladım tedaviye mafoldumbenmafoldumben

Teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda Rabbim nasip eder bebeğinizi.
Doktorum bu ay çatlatma iğnesi verecekti zaten ama yumurtam büyümedi.
Bahsettiğiniz aşılamada, yumurtanın o büyüklüğe ulaşmasına gerek yok mu,
yumurtanın büyümemesi gibi bir sıkıntı var benim. Yumurta büyümeden de, iğne mi veriyorlar.

böyle bir etkisi var mı?
Kolay gelsin.
Merhaba,her tedaviye başlamadan önce yapılması gerekenler vardır.bunlar muhakkak yapılmalıdır.bazı hormon testleri ve rahim filmi gibi.Yumurta tembelliüi sık kullanılan ve bılımsel bir anlamı olmayan bir sözlük ne yazık ki.Ama arkadaşlarımız bunu sık kullanıyorlar ne yazık ki.
Bize başvuruırsanız size yardımcı olamaya çalışırız.Sevgiler

MRB ARKADASLAR yardımınıza o kadar çok ıhtıyacım varkı bu msjı aglayarak yazıorum lutfen yardımcı olurmusunz ben 1 yıllık evlıyım 3 aydr cocuk ıstemeye karar verdık ve malsef olmadı dun doktora gıttım yumurtalıkların yavas calısıyor dedıler bu hıc anne olamayacagım anlamınamı gelıyor:( yada yavas calıstıgı halde gebe kalablırmıyım bılgılendırırsenız cok mutlu edersinız

MRB ARKADASLAR yardımınıza o kadar çok ıhtıyacım varkı bu msjı aglayarak yazıorum lutfen yardımcı olurmusunz ben 1 yıllık evlıyım 3 aydr cocuk ıstemeye karar verdık ve malsef olmadı dun doktora gıttım yumurtalıkların yavas calısıyor dedıler bu hıc anne olamayacagım anlamınamı gelıyor:KK43: yada yavas calıstıgı halde gebe kalablırmıyım bılgılendırırsenız cok mutlu edersinız

canım sakın öle düşünme bende senın gıbıydım tup bebek yaptırdım ve hamıleyım hıç de sorun olacak bişi degıl sadece tedvı olmak gerekır o kadar...

Back
X