Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar pcos hastasıyım . Yumurta büyümüyor . İlaç veriyorlar büyümüyor . İğne tedavisi yapıldı bir ay büyümedi ikinci ay çok yumurta oldu . 3. Ay hiç büyümedi . Bana yardımcı olacak var mı ? Çok yıprandIm gerçekten
Takmaaa kafanaaa... Stres yapmaaa... Sakin ol oncelikle .... İnan bana her dua vaktine esirdir .. sen stres yaptikca bu donemler sana uzun gelecek... Büyümüyor diye konu acilmis ama ikincide de fazla büyümüş.. demekki buyuyebiliyor... Hem devlette 3 asilama sonrasi tüp Bebek yapılıyor.... Bundan faydalanin... Biraz uğraştırıcı stresli, yorucu ama tüp Bebek tedavisi baslayinca kafaniz biraz daha rahat oluyor
Arkadaşlar pcos hastasıyım . Yumurta büyümüyor . İlaç veriyorlar büyümüyor . İğne tedavisi yapıldı bir ay büyümedi ikinci ay çok yumurta oldu . 3. Ay hiç büyümedi . Bana yardımcı olacak var mı ? Çok yıprandIm gerçekten
Slm cnm öncelikle sakin olmalsn kafan rahat olmalı bnde tüp bebek denemiş ve pes etmiş biriydin hemde sadece 2 kez den sonra çünkü yaşım 40 tı bigün annem bana bi ot bulmuş bu yumurta çoğaltıyomuş dedi 3 ay kullndım ve sonuç aldım çok şükür sorun şuki otu satan jadın adını vermemiş bndede sadece resmi var araştır bence inşlh seninde güzel haberini alırz cnm dualarım sizlerle
Canm kaç mm oluyor bendede pcos var benmde istenilen büyüklüğe gelmedi doktor iğnemi değişti gonalf kullanıyordum başka iğneye geçti tüp bebek tedavisine 6 gün oldu başlayalı canm sıkıldı benmde çok zor şeylermiş gerçekten
Canm kaç mm oluyor bendede pcos var benmde istenilen büyüklüğe gelmedi doktor iğnemi değişti gonalf kullanıyordum başka iğneye geçti tüp bebek tedavisine 6 gün oldu başlayalı canm sıkıldı benmde çok zor şeylermiş gerçekten
İlk ay gönül f de bir tane vardı ama hiç büyümedi . 7 mm den . Zaten 10 mm geçen yumurtalar büyüyor . Bıraktık ikinci ay dozunu yükseltti ve bu sefer sağ ve solda 45 tane 19 mm 20 mm büyüdü . İptal edildi . 3. Ay da 3 tane 7 mm vardı . Büyümedi kayboldu Kilpmda vardı tabii ki çok etkili . Şu an 14 kilo verdim adet oluyorum bakalım bir daha ki aya inşallah başlıyorum tedaviye tekrar