Çatlamış dusmusturMeraba kızlar asılama tedavısı gruyrum ılk asılamam ayın 21 ınden ıntıbaren bes gun gunde bır kere klomen aldım gecen perşembe dktrum dorttane 10mm capında cok sayıda kucuk yumurta var dedı ama dun ıkı tane 13 mm cok sayıda kucuk dedı yanı ıkı tanesı yok olmusnasıl olabılır byle seyler nrmal mı basına gelen var mı arkadaslar
Banada gecen yumurtaligin zayiflamis dedi. Depresyonami girdin dedi stres cok etkiliyor elde kalan yumurtalarin icin yapma bari bol bol incir ye..
Konu hakkinda bilgim yok konun uste ciksin diye yazdim
Allah hayirli sahlikli evlatlar verir insallah cnm..
Çatlamış dusmustur
10 mm çok zaten çatlamış ok olabilirAma olabılırmı 10 mm dı 4 gunde buyuyup catlaması mumkun mu
Ya peki ben bisey sorucam simdi konu sahibi demis ya 4 yumurta vardi diye bu su demekmi oluyor yani 4 ude dollenip 4 bebekte olusabilir gibi biseymi10 mm çok zaten çatlamış ok olabilir
Evet olabilir ama onların kalitesi aynı olmuyor ancak asilada çoğul gebelik olasılığı yüksek .mesela benim 8 yumurta oluştu tüp bebekte toplandı 6 si dollendi hem de microenjeksiyonda düşünün asilamda olasılık daha düşükYa peki ben bisey sorucam simdi konu sahibi demis ya 4 yumurta vardi diye bu su demekmi oluyor yani 4 ude dollenip 4 bebekte olusabilir gibi biseymi
Ayyy innsallahhh rabbimm cifter cifter ucer ucer versim tum isteyenlere hayirli saglikli insallah..Evet olabilir ama onların kalitesi aynı olmuyor ancak asilada çoğul gebelik olasılığı yüksek .mesela benim 8 yumurta oluştu tüp bebekte toplandı 6 si dollendi hem de microenjeksiyonda düşünün asilamda olasılık daha düşük
10 mm çok zaten çatlamış ok olabilir
Ya peki ben bisey sorucam simdi konu sahibi demis ya 4 yumurta vardi diye bu su demekmi oluyor yani 4 ude dollenip 4 bebekte olusabilir gibi biseymi
Hic belli olmaz yeter ki rabbim ol desin ne kadar guzel insallah seninde saglikli ikizlerine hamile kalirsin bu ay cnm benim:))Benım pek bılgım yok doktorlr bişi demıyr ama burda asılama yaptran bayanlara srdum onlar 18 olunca asılandıgını syledıler
Ya evet oyle bır ıhtımal varmısama ck dusuk bı ıhtımal zaten asılamanın kendısı dusuk bı ıhtımalmıs benım bısuru yumurtam varmıs ama 4 tanesı buyumus grdugun gıbı 2sı gıtmıs bıle gecen ay benım polıklngmde bırısı gebe kalmıs ıkızmıs :)
Hic belli olmaz yeter ki rabbim ol desin ne kadar guzel insallah seninde saglikli ikizlerine hamile kalirsin bu ay cnm benim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?