- 25 Aralık 2012
- 902
- 263
- 323
- Konu Sahibi yaralikelebekk
Bir insann duygularima bu kadar tercüman olabilir çok korkuyorum ben de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım benim sakın üzülmeBir insann duygularima bu kadar tercüman olabilir çok korkuyorum ben de![]()
Ben devlet hastahanesinde yapacagim icin iki kat tedirginim sanirim senin oldu insallah haayirli bir sonuc vardir canimAh canım benim sakın üzülmeşimdi bende okudum açtığım konuyu biraz dıygulandım. Biliyormusun narkoz veriyorlar hiçbişey duymuyosun ama sonrasında adet ağrısı gibi ağrım oluyo ama o da geçiyo elbet sonra da 3-5 gün sonra minik kuzuyu transfer ediyorlar. İnş tutar hamile kalırsın
![]()
Devlette bende oldum iki kez korkma özelde neyse devlet te de o narkoz verip yaptiklari icin bişey duymayacaksin rabbim hayirlisyla versinBen devlet hastahanesinde yapacagim icin iki kat tedirginim sanirim senin oldu insallah haayirli bir sonuc vardir canim
Amin insallah canim Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallahDevlette bende oldum iki kez korkma özelde neyse devlet te de o narkoz verip yaptiklari icin bişey duymayacaksin rabbim hayirlisyla versin
InşallahAmin insallah canim Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah