Yumurtam yok yardim

Aysasaadet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
447
336
53
47
Bugün doktora gittik tüp Bebek için adetimin 4.gunu ama doktor hiç yumurta göremedi bugün başlarız tedaviye derken hüsranla sonuçlandı bi bildiğiniz kürler falan varmı yumurta için çok moralim bozuldu yaşım 42

Prof Dr. İbrahim Saraçoğlu nun kurlerini bı arastirin size uygun olanı illa vardır .Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin

Her ay bu şekilde olmaz ki, bazen beklediğimizden de fazla, bazı aylarda da daha az yumurta olabiliyor. Benim bi iki kez tek yumurta olduğu için tedaviyi ertelediğim oldu, sonraki aylarda 5 yumurta toplandığı da. Üzülmeyin hemen, sayısı aydan aya değişebilir.

Bitkisel bir şey kullandınız mı

Bitkisel hiç bi şey kullanmadım, genellikle ve aralıklarla omepa q10 tablet ile arı sütü kullandım sadece, bence biraz bünyelerle alakalı. Sizin de sayı bazen çoğalacaktır.
Internetten araştırdım biraz önce soğan kürü iki hafta sonra testere dişli aslan pençesi sonra incir kürü denemekte fayda var.

Saizen büyüme hormonu iğnedi var doktoeunuzla bunu konuşun bir de.

Kardeşim nisan ayından beri kürlerin içinde boğuldum .. çoban çökerten hayıt suyu kullanıyorum bende tüp bebeğe hazırlanıyorum .. nisanın basında 1 tane yumurtam vardı çoban çökertene başladım 2 aydan beri 3-4 yumurtam oluşuyor . benimde yaşım 42 .. ilgilenmek istersen cevap yaz kardeşim .çare çare diye 3 aydır bende mahvolmuş biriyim

Hayıt suyu kullanıyorum soğan suyuda kullanıyorum sonrada aslan pençesi çayı kullanacam inşallah faydası olur

Çoban çökerten bitkisel birşey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…