Doğuma Hazırlık Yumurtama takibiyle hamile kalanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sonneschein

Hoş geldin mucizem...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
566
697
103
Slm arkadaslar konuyu fazla uzatmadan sorumu yazayım.
Yumurtlama anında gelen uzayan kaygan sıvı olgunlaşmış yumurtanın mi işareti?
Yıllardır test yapıyorum ama bütün uğraşlarım boşa çıktı.artik test yapmadan vücudumun belirtilerini izlemek istiyorum.

Bu sıvı yumurtanın hamilelik için yeterince büyük olduğunun göstergesi olabilirmi.yoksa yeterince büyümemiş yumurtada bu sıvıyı mi salgılar.

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür edeeim

Merhabalar ben 9 sene sonra iki cocuguma da bu yöntemle kavustum hamd olsun adetleriniz düzenliyse daha kolay değilse önce adetleri düzene koymak lazım sonra en sön. Adet tarihniz den 14 gün geriye sayicaksiniz örneğin ben 35 günde bir adet görüyordum ve 21 22. Günler yumurtlama gunumdü ve 3 gün süreyle akintilarinizi kontrol edin tuvalette catladığı gün yumurta aki kivamı gelir işte o gün gebe kalınan gun kolaylıklar dilerim

canım akıntı kontrolü için çok dikkatli olmak lazım
her kadın hissedemiyor
ama genelde yumurtlama döneminde ıslak olursun
vücut kendini spermelerin kolay geçişi için hazırlar
ben ovulasyon testleriyle hep tutturdum
iki düşüğüm var malesef
şimdi yine hamileyim

Dün benim iç çamaşırımda yumurta akı gibi olan sıvı vardı.adetim düzenli sayılır bazen bir iki gün oynuyor 29 -29 gün-de bir oluyorum ama dün afetininsen itibaren 10. Gün du .yumurtanın bukadar hızlı büyüyeceğini sanmıyorum.esim dün evde değildi bugün geliyor.bu gün hala şansım yuksekmidir

Merhaba kızlar benim bir oglum var şimdi ise 2.çocuğu istiyoruz ama 3yıldır olmuyor.eşimin spermiyogram testleri normal çıktı benimde testlerimde bi problem yok yalnız eşimin toplam sperm sayısı 31milyon ama doktor gayet normal dedi yani çocuk olur dedi bi ilaçta vermedi ama neden olmuyor bu ay ovulasyon takvime göre yumurtlama tarihim 22 mart idi.biz 17-20 martta vede 22martta birlikte olduk.yumurtlamami anlıyorum ancak bu- bugün 28 i yumurtlamam bitmiştir dün yani 27 sindede birlikteliğimiz oldu eşim ile kasık ve karın ağrılarım var sizce tutmusmudur bu ay.offff kafayı yiyeceğim artık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…