Gebeliğe Hazırlık Yumurtanin büyümeden çatlaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucize84

Rabbim ol der ve olur 🙏
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
637
1.361
28
Merhaba kizlar sizlerden bilgi almak istiyorum şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🤗 ben 24_25 günde bir regl oluyorum ve adet baslangicini 1. Gün sayarsak 8. Yada 9.gun ovaluasyon testinde yumurtlama görüyorum ertesi gün çatlıyor bu şekilde yaklaşık 6 aydır deniyorum ama hamile kalamadım 😟hormon testlerim normal rahim filmide çektirdim çok şükür sorun yok ama acaba yumurta tam büyümeden çatlıyor olabilirmi bu kadar erken yumurtlama olduğundan bundan şüpheleniyorum yumurta tam büyümeden catlama yaşayan yada bu konuda bilgisi olan varmı 🤗

Olabilir bence de boyle bir durum. Yumurta takibini doktorla yapın bir dahaki ovulasyonda. Odeal buyukluge erisip erismediginden baska turlu emin olunamaz. 💐

Benimde 1yil once oyleydi 8_10 gununde çatlamış oluyordu ama Ben ultrasonla takib ettirdim sadece cabuk olgunlasiyor merak etme

Evet bu ay gidicem doktora takibine inşallah 🤲 yalnız gitmeden bu durumda olup ta tedavi olan varmı diye sormak istedim

Erken yumurtlaman cok iyi.
Kesin kucük yada büyük diyemeyiz ama yumurtaliklarin gayet iyi calisiyor demek erken buyumesi :)

Merhaba kizlar sizlerden bilgi almak istiyorum şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim 🤗 ben 24_25 günde bir regl oluyorum ve adet baslangicini 1. Gün sayarsak 8. Yada 9.gun ovaluasyon testinde yumurtlama görüyorum ertesi gün çatlıyor bu şekilde yaklaşık 6 aydır deniyorum ama hamile kalamadım 😟hormon testlerim normal rahim filmide çektirdim çok şükür sorun yok ama acaba yumurta tam büyümeden çatlıyor olabilirmi bu kadar erken yumurtlama olduğundan bundan şüpheleniyorum yumurta tam büyümeden catlama yaşayan yada bu konuda bilgisi olan varmı 🤗
Ben de aksine geç oluyordu. 35 günde bir adet olurdum 20-21’nci günler yumurtluyordum. Tam büyümeden çatlıyormuş. Onun nedeni de e2 düşüklüğü. Böyle olduğunu nasıl anlayacağınızı anlatayım size. Eğer yumurtlama akıntısı yaşamıyorsanız, kasıklarda ağrı olmuyorsa yani her hangi bir şekilde yumurtladığınızı testler hariç hissetmiyorsanız yumurtanız yeterli olgunluğa ulaşmıyor demektir. Bunu doktor anlattı bana. Tedavi olana kadar hiç hissetmedim. Sonrasında da bariz hissettim hem akıntıyla hem kasıklarda ağrılarla. Size tavsiyem yumurtlama takibi yaptırın en güzeli

Verdiğiniz bilgi umutlandırdı beni su an çok teşekkür ederim 🤗 evet yumurtlama akıntım ve hafif ağrım oluyor yumurtlama zamanı ☺️ işte erken yumurtlama görünce bide testler kontroller filan iyi çıkmasına rağmen olmayınca neden olmuyor diye düşünüyorum araştırıyorum gerçi vakti zamanını rabbim biliyor ama işte insanın içi rahat etmiyor hamile kalma düşüncesi hiç akıldan cikmiyor

Verdiğiniz bilgi umutlandırdı beni su an çok teşekkür ederim 🤗 evet yumurtlama akıntım ve hafif ağrım oluyor yumurtlama zamanı ☺ işte erken yumurtlama görünce bide testler kontroller filan iyi çıkmasına rağmen olmayınca neden olmuyor diye düşünüyorum araştırıyorum gerçi vakti zamanını rabbim biliyor ama işte insanın içi rahat etmiyor hamile kalma düşüncesi hiç akıldan cikmiyor
Benim hicbir sorunum yok esiminde oyle ama olmuyor 3yil

Ben de femara kullanıyorum 2 aydır 11. Gün gelişiyordu yumurta ama şimdi estrofemi ekledi doktorum 8. Gün yumurtam kendiliğinden çatladı çatlatma iğnesine gerek kalmadı ama ben sadece 9. Günü değerlendirmiştim bu ay da umudum kalmadı yani

Ben de femara kullanıyorum 2 aydır 11. Gün gelişiyordu yumurta ama şimdi estrofemi ekledi doktorum 8. Gün yumurtam kendiliğinden çatladı çatlatma iğnesine gerek kalmadı ama ben sadece 9. Günü değerlendirmiştim bu ay da umudum kalmadı yani
Peki 11. Gün kaç mm oluyordu sizde

Amaan dusunme oyle 35yas ustu bayanlarda ikiz olma ihtimali daha yuksek
Doktora git ama olumsuz dusunme canim
Çok teşekkür ederim canim valla içim rahatlıyor biraz evet yaş 35 ama benim 12 yaşında bir kızım var çok şükür ikinci çocuk için uğraşıyorum 22 yaşında ilk korunmasız ilişkide hamile kalmıştım sandım ki yine ilk ilişkide kalicam ne kadar aptalmisim diyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲

Çok teşekkür ederim canim valla içim rahatlıyor biraz evet yaş 35 ama benim 12 yaşında bir kızım var çok şükür ikinci çocuk için uğraşıyorum 22 yaşında ilk korunmasız ilişkide hamile kalmıştım sandım ki yine ilk ilişkide kalicam ne kadar aptalmisim diyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah 🤲
Ne guzel iste kizin var
Bence bir hormonlara baktir cocukdan sonra degisiklik olabilir

Ben de aksine geç oluyordu. 35 günde bir adet olurdum 20-21’nci günler yumurtluyordum. Tam büyümeden çatlıyormuş. Onun nedeni de e2 düşüklüğü. Böyle olduğunu nasıl anlayacağınızı anlatayım size. Eğer yumurtlama akıntısı yaşamıyorsanız, kasıklarda ağrı olmuyorsa yani her hangi bir şekilde yumurtladığınızı testler hariç hissetmiyorsanız yumurtanız yeterli olgunluğa ulaşmıyor demektir. Bunu doktor anlattı bana. Tedavi olana kadar hiç hissetmedim. Sonrasında da bariz hissettim hem akıntıyla hem kasıklarda ağrılarla. Size tavsiyem yumurtlama takibi yaptırın en güzeli
Merhaba durumunuz nedir. Ben de tam anlattığınız durumu yaşıyorum. Adetim 35 günü buluyor testlerde yumurtlama görüyorum ama ultrasonda yumurtlama görülmüyor. Galiba yumurta tam büyümeden çatlıyor.

Merhaba gebelik elde edebildiniz mi ben de sizin gibiyim 10 yaşında bir kızım var ikinci 3,5 yıldır olmuyor.

Back
X