İnşallah canım inşallah olgunlaşıp catliyordurBenimde 1yil once oyleydi 8_10 gununde çatlamış oluyordu ama Ben ultrasonla takib ettirdim sadece cabuk olgunlasiyor merak etme
Ben de aksine geç oluyordu. 35 günde bir adet olurdum 20-21’nci günler yumurtluyordum. Tam büyümeden çatlıyormuş. Onun nedeni de e2 düşüklüğü. Böyle olduğunu nasıl anlayacağınızı anlatayım size. Eğer yumurtlama akıntısı yaşamıyorsanız, kasıklarda ağrı olmuyorsa yani her hangi bir şekilde yumurtladığınızı testler hariç hissetmiyorsanız yumurtanız yeterli olgunluğa ulaşmıyor demektir. Bunu doktor anlattı bana. Tedavi olana kadar hiç hissetmedim. Sonrasında da bariz hissettim hem akıntıyla hem kasıklarda ağrılarla. Size tavsiyem yumurtlama takibi yaptırın en güzeliMerhaba kizlar sizlerden bilgi almak istiyorum şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederimben 24_25 günde bir regl oluyorum ve adet baslangicini 1. Gün sayarsak 8. Yada 9.gun ovaluasyon testinde yumurtlama görüyorum ertesi gün çatlıyor bu şekilde yaklaşık 6 aydır deniyorum ama hamile kalamadım hormon testlerim normal rahim filmide çektirdim çok şükür sorun yok ama acaba yumurta tam büyümeden çatlıyor olabilirmi bu kadar erken yumurtlama olduğundan bundan şüpheleniyorum yumurta tam büyümeden catlama yaşayan yada bu konuda bilgisi olan varmı
Benim hicbir sorunum yok esiminde oyle ama olmuyor 3yilVerdiğiniz bilgi umutlandırdı beni su an çok teşekkür ederimevet yumurtlama akıntım ve hafif ağrım oluyor yumurtlama zamanı ☺ işte erken yumurtlama görünce bide testler kontroller filan iyi çıkmasına rağmen olmayınca neden olmuyor diye düşünüyorum araştırıyorum gerçi vakti zamanını rabbim biliyor ama işte insanın içi rahat etmiyor hamile kalma düşüncesi hiç akıldan cikmiyor
Benim yaş 35 ondan biraz tedirginligimBenim hicbir sorunum yok esiminde oyle ama olmuyor 3yil
Amaan dusunme oyle 35yas ustu bayanlarda ikiz olma ihtimali daha yuksekBenim yaş 35 ondan biraz tedirginligim
Peki 11. Gün kaç mm oluyordu sizdeBen de femara kullanıyorum 2 aydır 11. Gün gelişiyordu yumurta ama şimdi estrofemi ekledi doktorum 8. Gün yumurtam kendiliğinden çatladı çatlatma iğnesine gerek kalmadı ama ben sadece 9. Günü değerlendirmiştim bu ay da umudum kalmadı yani
Çok teşekkür ederim canim valla içim rahatlıyor biraz evet yaş 35 ama benim 12 yaşında bir kızım var çok şükür ikinci çocuk için uğraşıyorum 22 yaşında ilk korunmasız ilişkide hamile kalmıştım sandım ki yine ilk ilişkide kalicam ne kadar aptalmisim diyorum rabbim herkese nasip etsin inşallahAmaan dusunme oyle 35yas ustu bayanlarda ikiz olma ihtimali daha yuksek
Doktora git ama olumsuz dusunme canim
Ne guzel iste kizin varÇok teşekkür ederim canim valla içim rahatlıyor biraz evet yaş 35 ama benim 12 yaşında bir kızım var çok şükür ikinci çocuk için uğraşıyorum 22 yaşında ilk korunmasız ilişkide hamile kalmıştım sandım ki yine ilk ilişkide kalicam ne kadar aptalmisim diyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah
Hepsine baktırdım canım bişey yok çok şükürNe guzel iste kizin var
Bence bir hormonlara baktir cocukdan sonra degisiklik olabilir
Merhaba durumunuz nedir. Ben de tam anlattığınız durumu yaşıyorum. Adetim 35 günü buluyor testlerde yumurtlama görüyorum ama ultrasonda yumurtlama görülmüyor. Galiba yumurta tam büyümeden çatlıyor.Ben de aksine geç oluyordu. 35 günde bir adet olurdum 20-21’nci günler yumurtluyordum. Tam büyümeden çatlıyormuş. Onun nedeni de e2 düşüklüğü. Böyle olduğunu nasıl anlayacağınızı anlatayım size. Eğer yumurtlama akıntısı yaşamıyorsanız, kasıklarda ağrı olmuyorsa yani her hangi bir şekilde yumurtladığınızı testler hariç hissetmiyorsanız yumurtanız yeterli olgunluğa ulaşmıyor demektir. Bunu doktor anlattı bana. Tedavi olana kadar hiç hissetmedim. Sonrasında da bariz hissettim hem akıntıyla hem kasıklarda ağrılarla. Size tavsiyem yumurtlama takibi yaptırın en güzeli
Merhaba gebelik elde edebildiniz mi ben de sizin gibiyim 10 yaşında bir kızım var ikinci 3,5 yıldır olmuyor.Çok teşekkür ederim canim valla içim rahatlıyor biraz evet yaş 35 ama benim 12 yaşında bir kızım var çok şükür ikinci çocuk için uğraşıyorum 22 yaşında ilk korunmasız ilişkide hamile kalmıştım sandım ki yine ilk ilişkide kalicam ne kadar aptalmisim diyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?