M mlsbgs Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 594 178 53 26 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mlsbgs #1 Merhaba ovulasyon testi kullanıyorum pike yakın gibi koyuluk oldu daha sonra silikleşti. Sorum şu, yumurta olgunlaşmadan çatladıysa o günler ilişki olduysa eğer döllenme olur mu?
Merhaba ovulasyon testi kullanıyorum pike yakın gibi koyuluk oldu daha sonra silikleşti. Sorum şu, yumurta olgunlaşmadan çatladıysa o günler ilişki olduysa eğer döllenme olur mu?
L lalecannn Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 1.218 566 323 İstanbul 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mlsbgs #2 Bazı testler çok koyulaşmıyor yani yumurtanız olgunlaşmış olabilir ayrıca çok büyümeden de çatladığında hamilelik oluşabilir.
Bazı testler çok koyulaşmıyor yani yumurtanız olgunlaşmış olabilir ayrıca çok büyümeden de çatladığında hamilelik oluşabilir.
M mlsbgs Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 594 178 53 26 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mlsbgs #3 lalecannn .!.: Bazı testler çok koyulaşmıyor yani yumurtanız olgunlaşmış olabilir ayrıca çok büyümeden de çatladığında hamilelik oluşabilir. Genişletmek için tıkla... Yok canım bu testler baya koyulaşıyor benim de böyle çıktı sonra silikleşti ama bugun yine aynı gibi Eklentiler 5649770C-8016-4F50-BA9E-E67D6336E145.webp 83,7 KB · Görüntüleme: 92
lalecannn .!.: Bazı testler çok koyulaşmıyor yani yumurtanız olgunlaşmış olabilir ayrıca çok büyümeden de çatladığında hamilelik oluşabilir. Genişletmek için tıkla... Yok canım bu testler baya koyulaşıyor benim de böyle çıktı sonra silikleşti ama bugun yine aynı gibi
L lalecannn Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 1.218 566 323 İstanbul 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mlsbgs #4 mlsbgs .!.: Yok canım bu testler baya koyulaşıyor benim de böyle çıktı sonra silikleşti ama bugun yine aynı gibi Genişletmek için tıkla... Siz bence yumurta takibi yaptırın bir problem varsa doktor ona göre ilaç verir.
mlsbgs .!.: Yok canım bu testler baya koyulaşıyor benim de böyle çıktı sonra silikleşti ama bugun yine aynı gibi Genişletmek için tıkla... Siz bence yumurta takibi yaptırın bir problem varsa doktor ona göre ilaç verir.