Yumurtası büyük olup hamile kalabilen varmı?

kuzey1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
217
3
118
Yumurtası büyük olup ta hamile kalanlar bizle bilgilerini paylaşın lütfen. Benim durumum şu ki klomensiz yumurta büyümüyor, klomen kullandıktan sonra da aşırı büyüyor. Son takibimde 13. gün 28 mm oldu. Bu şekilde hamile kalanlar bize umut olunnn...:kkk:

Son düzenleme:
Yumurtası büyük olup ta hamile kalanlar bizle bilgilerini paylaşın lütfen. Benim durumum şu ki klomensiz yumurta büyümüyor, klomen kullandıktan sonra da aşırı büyüyor. Son takibimde 13. gün 28 mm oldu. Bu şekilde hamile kalanlar bize umut olunnn...:kkk:

Canım doktorun nasıl bir yöntem izliyor bilmiyorum ama eğer yumurtaların hızlı büyüyorsa doktorun 13.gün değil 11. gün çatlatma iğnesi ile müdahele edecek. Benim ilk tedavi gördüğüm merkez böyle bir hata yaptı arkadan gelen yumurtaların büyümesi için tedavi uygularken, gelişen ve aşırı büyüyen yumurtalarım erken çatladı. Bunun hatalı bir yöntem olduğunu ikinci tedavmde öğrenenebildim. Allahım tez vakitte bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah. :nazar:

Canım doktorun nasıl bir yöntem izliyor bilmiyorum ama eğer yumurtaların hızlı büyüyorsa doktorun 13.gün değil 11. gün çatlatma iğnesi ile müdahele edecek. Benim ilk tedavi gördüğüm merkez böyle bir hata yaptı arkadan gelen yumurtaların büyümesi için tedavi uygularken, gelişen ve aşırı büyüyen yumurtalarım erken çatladı. Bunun hatalı bir yöntem olduğunu ikinci tedavmde öğrenenebildim. Allahım tez vakitte bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah. :nazar:

Bir önceki takibimde 12. gün çağırmıştı. Ozamanda yumurtam 24 mm olmuştu. Ben daha erken çağırır derken bu sefer 13. gün çağırdı. Durum ortada. Ben de anlamadım. Senin takibin devam ediyor mu? Şu an ne aşamadasın.

Rabbim bu mubarek günde hepimizin dileklerini kabul etsin inş.

Bir önceki takibimde 12. gün çağırmıştı. Ozamanda yumurtam 24 mm olmuştu. Ben daha erken çağırır derken bu sefer 13. gün çağırdı. Durum ortada. Ben de anlamadım. Senin takibin devam ediyor mu? Şu an ne aşamadasın.

Rabbim bu mubarek günde hepimizin dileklerini kabul etsin inş.

Amin canım inşallah Allahım sağlıkla sıhhatle bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin. :nazar:

benim de klomenle yumurtalar büyümedi 16. günde 7 mm dedi doktor ya, yine şükret büyüyormuş:39:

Elbette ki şükür ediyorum canım. Ama yumurta az büyümüş yada fazla büyümüş aynı şey. ikiside gebelik için gerekli kaliteli yumurta değil ki. İkimizde aynı durumdayız anlıcann.

Adetime 5 gün kaldı. Sanırım bu sorumun cevabını ben vericem...

Evett. Adet günüm bugün ve ben sorduğum soruyu cevaplayayım. Olmadı umut bugün bitti. Kırmızı kartı yedim.

doktor benim de 24mm'den yaptı çatlatma iğnesini benim de adetime 2 gün var heralde ben de yicem kırmızı kartı:KK43:
Merhaba benimde yumurtalarımın en büyüğü 22 ve 24 mm siz gebelik elde edebildiniz mi ?

Back
X