benimde çatlamamış ve 33.8mm bir kistim var.doktorum bir iğne vurdu bekle bir kaç güne adet olursun dedi ama daha olmadım.valla şaşırdım artık.
Bence bu ay doğum kontrol hapı kullan.Benimde öyle olmuştu.2 ay beklemektense 21 gün doğum kontrol hapı kullan,garanti olsun
a işin garibi ben şuan adetim ve kistim olduğu halde adetim hiç gecikmedi ama niye atılmadı acaba.
canım mesajınla aklım daha çok karıştı.ya ben doktor mu değiştirsem acaba.zaten bana senin hiç yumurtan oluşmuyor dedi bu ay adet olmayınca doktora gittim.doktorum 24 mm bir yumurtan var dedi demek sende geç döllenme var dedi yani yaklaşık 7 ay sonra fark etti.şimdi kafam karıştı.canım bir fikir ver mesajı okursan cevap yazarsan sevinirim.
Tedaviye sağlıklı bir şekilde devam edebilmek,acba atıldı mı atılmadı mı kuşkularına yer bırakmamak için doktorum o şekilde önermişti.Bir ay yumrtlama doğum kontrol hapı ile baskılanınca ertesi ay yumurtlama daha sağlıklı oluyormuş.
mrb arkadaşlr. bugün adetimin 2. günüydü. yumurta takibine başlamak için doktora gittik. ama bana kistlerin var dedi.ben geçen ay yumurta gelişimi için merional iğne kullanmıştım. iyi cevap vermişti bünyem. büyüyen yumurtalarım çatlamış. ama arkadan gelen küçükler vardı onlar da büyümüşler ama çatlayamamışlar.bu yüzden tedavim iptal bu ay. yani beklemedeyim.a ma ben tam günümde adet oldum. niye adetle atılmadılar. atılmamışlar bidahaki adetle atılmasını beklicez dedi. atılmazsa doğum kontrol hapı kullanıcaksın dedi.ama ben bi ay daha kaybetmek istemiyorum. ne yapmalıyım bitki kürü falan yoks adoğum kontrol hapı kullanayımmı? hiç bend eolmazdı kaç aydır takip yaptırıyorum.iğnenin etkiisyle oldu galiba. bu durumu yaşayanlar lütfen bana bilgi versinler.adetle gidermi. sonuçta hala adetliyim gitme ihtimali yokmu. bitki kürüyle sonuç alan yokmu?
bir de kist varken ilişki demi yasak. tut ki hamile kaldık ki tedaviyle iğneyle olmadı böyle hiç olmaz da, ya olursa zararı olurmu.zaten engellermi diyosunuz.
bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii verin.
ama moralimi bozmamaya karalıyım. demekki bu ay beklemem gerekiomuş.bu ay vücudumu toksinlerden arındırıcam bitkilerle inşalalh. belki sonra gelir bebişim
bende şubat ayında tam zamanında olmuştum dr gittim yumurtlama takibi için ama dr kist olduğunu söyledi şaşırmıştım sordum dr a ama nasıl olur diye dr da kanamayla yumurtamanın bir ilgisi yok kanama kalınlaşan rahim tabakasının zamanı gelince dökülmesi anlamına geliyor dedi yani yumurtlamadan da adet görülebiliyormuş o ay bana doğum kontrol hapı verdi (ginera) bir ay kullandım 2 nisanda tekrar oldum ve 4. günü tekrar dr gittim kistim gitmişti 1 hafta sonra tekrar çağırdı tekrar gittiğimde 11. gün yumurtan büyümemiş dedi hatta bir dahaki aya ilaçla büyütürüz dedi çok üzülmüştüm tabi ki ama siteden bi arkadaşın bal+tarçın+çökerotu kürünü denedim perşembeye dr tekrar çağırmıştı son kez bakalım diye perşembeye kadar sabah akşam bu kürü uyguladım perşembe gittiğimde dr yumurtaların tam ideal halinde deyince çok şaşırdım ve sevindim önümüzdeki günleri iyi değerlendir raporunu da aldım :) şimdi bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler rabbim herkese hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin tabi bana da inş... ama sen yinede dr un tavsiyelerine uy derim hakkımızda hayırlısı
canım benim de 6 ay önce klomen kullanımı sonrası kistim oluştu.doktor doğum kontrol hapı verdi.bir kaç gün kullandım.kanamam oldu sürekli ve bıraktım.doktora da kullanmayacağımı söyledim..veee 6 ay geçti.tam yumurtlama tedavisine tekar başlacaktım ki hamile olduğumu öğrendim.:CüvCüv:
kistten korkmayım derim ben.kistim hala da duruyor.
bie de bu bebek işini stres yapmayın.Bol Bol dua edin.Veren de "O"; alan da "O"......
bende şubat ayında tam zamanında olmuştum dr gittim yumurtlama takibi için ama dr kist olduğunu söyledi şaşırmıştım sordum dr a ama nasıl olur diye dr da kanamayla yumurtamanın bir ilgisi yok kanama kalınlaşan rahim tabakasının zamanı gelince dökülmesi anlamına geliyor dedi yani yumurtlamadan da adet görülebiliyormuş o ay bana doğum kontrol hapı verdi (ginera) bir ay kullandım 2 nisanda tekrar oldum ve 4. günü tekrar dr gittim kistim gitmişti 1 hafta sonra tekrar çağırdı tekrar gittiğimde 11. gün yumurtan büyümemiş dedi hatta bir dahaki aya ilaçla büyütürüz dedi çok üzülmüştüm tabi ki ama siteden bi arkadaşın bal+tarçın+çökerotu kürünü denedim perşembeye dr tekrar çağırmıştı son kez bakalım diye perşembeye kadar sabah akşam bu kürü uyguladım perşembe gittiğimde dr yumurtaların tam ideal halinde deyince çok şaşırdım ve sevindim önümüzdeki günleri iyi değerlendir raporunu da aldım :) şimdi bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler rabbim herkese hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin tabi bana da inş... ama sen yinede dr un tavsiyelerine uy derim hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?