mrb arkadaşlr. bugün adetimin 2. günüydü. yumurta takibine başlamak için doktora gittik. ama bana kistlerin var dedi.ben geçen ay yumurta gelişimi için merional iğne kullanmıştım. iyi cevap vermişti bünyem. büyüyen yumurtalarım çatlamış. ama arkadan gelen küçükler vardı onlar da büyümüşler ama çatlayamamışlar.bu yüzden tedavim iptal bu ay. yani beklemedeyim.a ma ben tam günümde adet oldum. niye adetle atılmadılar. atılmamışlar bidahaki adetle atılmasını beklicez dedi. atılmazsa doğum kontrol hapı kullanıcaksın dedi.ama ben bi ay daha kaybetmek istemiyorum. ne yapmalıyım bitki kürü falan yoks adoğum kontrol hapı kullanayımmı? hiç bend eolmazdı kaç aydır takip yaptırıyorum.iğnenin etkiisyle oldu galiba. bu durumu yaşayanlar lütfen bana bilgi versinler.adetle gidermi. sonuçta hala adetliyim gitme ihtimali yokmu. bitki kürüyle sonuç alan yokmu?
bir de kist varken ilişki demi yasak. tut ki hamile kaldık ki tedaviyle iğneyle olmadı böyle hiç olmaz da, ya olursa zararı olurmu.zaten engellermi diyosunuz.
bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii verin.
ama moralimi bozmamaya karalıyım. demekki bu ay beklemem gerekiomuş.bu ay vücudumu toksinlerden arındırıcam bitkilerle inşalalh. belki sonra gelir bebişim
bir de kist varken ilişki demi yasak. tut ki hamile kaldık ki tedaviyle iğneyle olmadı böyle hiç olmaz da, ya olursa zararı olurmu.zaten engellermi diyosunuz.
bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii verin.
ama moralimi bozmamaya karalıyım. demekki bu ay beklemem gerekiomuş.bu ay vücudumu toksinlerden arındırıcam bitkilerle inşalalh. belki sonra gelir bebişim