yumurtası çatlamayıp kiste dönüşenler yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi serdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar aynı dert bendede var iki tane güzel yumurtam olmuştu klomenle çatlatma iğnesi oldum çatlamadı kiste dönüştü bir tanesi diğerini ultrasonda göremedi yumurta çok büyüdüğü için arkasına saklanmış olabilir dedi yada çatlamış olabilir dedi bilmiyorum ama kasıklarım çok feci ağıyor bunun nedeni nedir kızlar acaba

günaydın merhaba arkadaşlar ben bu ay ilk defa klomen tedavisine başladım ve dün pregnyl çatlatma iğnesi vurundum bugün kontrolüm vardı. doktorum yumurtamın birisnin çok büyüdüğünü büyük ihtimalle kiste dönüşeceğini söyledi diğer yumurtanın çatlamasını bekliyorum dedi ve 1 hafta sonra kontrole çağırdı .... korkuyorum tecrübesi olanlar bu kistler önemli oluyormu hemen geçiyormu ne dersiniz doktorum eğer kist olursa bebeğe biraz ara verip kist tedavisine başlıycaz dedi ben anlamıyorum neden böyle oldu ne güzel sağda ve solda 2 büyük yumurtam vardı ama şimdi birinden umutyok tek taraflı şansın baya azaldı bi fikri olan varsa lütfen yardım şimdiden teşekkür ederim...:uhm::çok üzgünüm:bebiş başka bahara kaldı galiba:a015:
Bende leti kullandım ve kiste çevirmiş ne yaptın canım sen nasıl bi süreç uyguladınız bilg verirmisin lütfen gör msjimi:(

Back