Yumurtası kaliteli olmayıp tüp bebek ya da normal yolla hamile kalanlar

justicelight

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
412
262
103
39
Arkadaşlar merhaba, ilk tüp bebek tedavim sonucumda kaliteli embriyomuz olmadı ve gerekçesi yumurtaların kalitesiz olmasıydı. Doktorum yumurta kalitesini artırıcıda bir tedavi olmadığını söyledi. Sonucu böyle olup hamile kalan arkadaşlar neler yaptınız?

Arkadaşlar merhaba, ilk tüp bebek tedavim sonucumda kaliteli embriyomuz olmadı ve gerekçesi yumurtaların kalitesiz olmasıydı. Doktorum yumurta kalitesini artırıcıda bir tedavi olmadığını söyledi. Sonucu böyle olup hamile kalan arkadaşlar neler yaptınız?
İncir + havuç kürü birebir canım kesinlikle dene

Teşekkürler. Öncelikle bu ay soğan kürü yapıcam önümüzdeki ayda incir+havuç kürünü yapıcam canım zaten
Bi tanıdığım hangi doktora gitse normal yolla imkansız dendi yumurtaları çok küçükmüş ve kalitesiz. İncir havuç kürünü uyguladığı ay normal yolla hamile kaldı. İnşallah sana da şifa olur canım :KK68:

Siz denediniz mi? Sonuc ne oldu
Canım ben 1 hafta denedim yumurtamı erken çatlattı bıraktım. Çünkü benim kalite sorunum yok. Yani bu yüzden devam etmedim. Saraçoğlu da regl döngüsü 35 in üstüne çıkanların denemesini söylemiş benim 30u çok nadir görür. Bu ay da tutmazsa gelecek ay tekrar denemeyi düşünüyorum :KK51: bir umut :KK14:

Back
X