merhaba arkadaşım hayırlı olsun hamileliğin,benim de yumurtaların çatlamıyo maalesef iğneyle çatlıyo ama döllenme olmuyo senin nasıl Bi tedavi uygulandı kendiliğinden mi oldu gebeliğinSelam kizlar. Ben 22 yasindayim. Evleneli 1bucuk yil oldu ama hala cocugumuz olmuyor. Bende yumurtlama problemi var yumurtalarim kendiliginden buyuyor ama catlamiyor. Bu ay yumurtam 19mm olmus. 14.gun ignemi vuruldum. Adetime 4gun var ama hamilelige dair bir belirti yok. Goguslerim agiriyor ustune yatamiyorum, bide yuzumde bir iki sivilce cikti. Sanirim adet olucam. Bu ay da olmadi galiba ya.. Siz kac mm yumurta ile hamile kaldiniz ve ne tur belirtiler oldu?
Merhaba. Teşekkür ederim:) Benim yumurtam büyüyordu ama çatlamayıp kiste dönüşüyordu ve adetim gecikiyordu. Sonra pregnyl tedavisine başladım. Bir yıl içinde 5iğne oldum. 5.de tuttu çok şükür. ilk iğnemi martta ikinci ağustosta 3.4.ve5. iğnemide kasım aralık ve ocakta oldum. Ve sonunda RABBIM nasip etti çok şükür.. Peki senin yumurtalarin istenilen boyuta ulaşıyormu? 18-20mm ideal büyüklük? ben hep 19mmde aldım iğneleri tutmadı ama hamile kaldığım ay yumurtam 18mm ken aldım iğneyi. Seninkiler nekadar büyüyor?merhaba arkadaşım hayırlı olsun hamileliğin,benim de yumurtaların çatlamıyo maalesef iğneyle çatlıyo ama döllenme olmuyo senin nasıl Bi tedavi uygulandı kendiliğinden mi oldu gebeliğin
canım benim yumurta büyümesinde problem olmadı klomenle birlikte çatlatma iğnesi kullandım 4ay ama olmadı maalesef,geçen ayda tüp bebek denedik ama tutmadıMerhaba. Teşekkür ederim:) Benim yumurtam büyüyordu ama çatlamayıp kiste dönüşüyordu ve adetim gecikiyordu. Sonra pregnyl tedavisine başladım. Bir yıl içinde 5iğne oldum. 5.de tuttu çok şükür. ilk iğnemi martta ikinci ağustosta 3.4.ve5. iğnemide kasım aralık ve ocakta oldum. Ve sonunda RABBIM nasip etti çok şükür.. Peki senin yumurtalarin istenilen boyuta ulaşıyormu? 18-20mm ideal büyüklük? ben hep 19mmde aldım iğneleri tutmadı ama hamile kaldığım ay yumurtam 18mm ken aldım iğneyi. Seninkiler nekadar büyüyor?
Sıkma canını daha zamanı gelmemiş demekki. Inşallah en kısa zamanda RABBIM sanada nasip eder canım. Ama en önemlisi kafana takma sürekli aklını acaba bu ay tuttumu diye yorma, aşılamanı yaptır ve adet gününe kadar başka şeylerle uğraş, çık gez dolaş, sakın gün sayma aklını orda tutma. Oluruna bırak..:) Hakkında hayırlısı olur inşallah canım.canım benim yumurta büyümesinde problem olmadı klomenle birlikte çatlatma iğnesi kullandım 4ay ama olmadı maalesef,geçen ayda tüp bebek denedik ama tutmadıeşimde de spermde şekil bozukluğu var onedenle beklemeden tüp denedik ama Nasip değilmiş,bu ay ara vermeden aşılama düşünüyorum ,çatlatma iğnesi ile çatlıyo yumurtalarm sperm de yıkanıp işlem yapılacağı için Bi umut olur diyorum rabbim nasip etsin inşallah,çok sağ ol canım cevabın için
Soğol canım inşallah rabbim tüm isteyenlere de banada tez vakitte nasip etsin,sende sağlıkla kucağına alıp büyüt bebeğini:)Sıkma canını daha zamanı gelmemiş demekki. Inşallah en kısa zamanda RABBIM sanada nasip eder canım. Ama en önemlisi kafana takma sürekli aklını acaba bu ay tuttumu diye yorma, aşılamanı yaptır ve adet gününe kadar başka şeylerle uğraş, çık gez dolaş, sakın gün sayma aklını orda tutma. Oluruna bırak..:) Hakkında hayırlısı olur inşallah canım.
amin canım inşallah:)Soğol canım inşallah rabbim tüm isteyenlere de banada tez vakitte nasip etsin,sende sağlıkla kucağına alıp büyüt bebeğini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?