Yumurtladığını hissetmeyip hamile kalan var mı

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.400
133
Kızlar ben bu ay yumurtlama belirtilerini hiç yaşamadım ama yinede olması gereken günleri değerlendirdik.benim gibi yumurtlamasını hissetmeyip hamile kalan var mı aranızda.

yumurtlama hissetmek ne ben onu bile bilmiyorum desem yada ekstra belirtisi olduğunu. Adet bitiminden hemen sonra hamile kaldım ben o ay başka ilişki olmamıştı tek ilişkiyle yani
Ciddi misin ne güzel allah bağışlasın canım.valla burada yazıyorlar ya uzayan akıntım falan diye bende hiç öyle bişey olmuyor.bu ay da olmazsa tüp bebek yine :(

Ciddi misin ne güzel allah bağışlasın canım.valla burada yazıyorlar ya uzayan akıntım falan diye bende hiç öyle bişey olmuyor.bu ay da olmazsa tüp bebek yine :KK43:
doğrudur belki bazı belirtileri vardır arkadaşlar bebek istediği için takip ediyodur da bizim öyle bi isteğimiz olmadığı için hiç takip etme gereği duymamıştım o yüzden bazı belirtileri fark etmiyorumdur belki.Biz hiç planlamıyoduk hatta dikkatte ediyoduk ama oldu çok mutluyuz tabiki.İnşallah istediğin sonucu alırsın sende canım

Kızlar başka yok mu bu şekilde hamile kalan.allahım bir gün bende buraya hamileyim yazabilecek miyim :KK14:

Kızlar ben bu ay yumurtlama belirtilerini hiç yaşamadım ama yinede olması gereken günleri değerlendirdik.benim gibi yumurtlamasını hissetmeyip hamile kalan var mı aranızda.
Bennn :)
Hiçbir zaman hissetmedim ağrımın olduğu zaman aha yine adet gecikecek diyordum meğer bebişim varmış
Ama son adetim tuhaf olmuştu üstüne görmüşüm

Bennn :)
Hiçbir zaman hissetmedim ağrımın olduğu zaman aha yine adet gecikecek diyordum meğer bebişim varmış
Ama son adetim tuhaf olmuştu üstüne görmüşüm
Yaa :)) bak şimdi bunu duydum ya ben adet olsamda acaba hamilemiyim diye düşünürüm.ne duysam kendimde arıyorum valla iyice kafayı yedim:KK48:

Yaa :)) bak şimdi bunu duydum ya ben adet olsamda acaba hamilemiyim diye düşünürüm.ne duysam kendimde arıyorum valla iyice kafayı yedim:KK48:
Canım strese sokma kendini şakın bana hep derlerdide he he der geçerdim doktora gitmediğim ay kafam rahattı muayeneden dolayı strese giriyordum gitmediğim ay hamile kaldım ben düşünme bir süre

Canım strese sokma kendini şakın bana hep derlerdide he he der geçerdim doktora gitmediğim ay kafam rahattı muayeneden dolayı strese giriyordum gitmediğim ay hamile kaldım ben düşünme bir süre
Nsl düşünmem canım elimde değil bu ayda olmazsa tüp bebek hemde 2. defa.tekrar o iğneler ilaçlar sil baştan allahım nolur bu ay hayırlısıyla hamile olayım.

Nsl düşünmem canım elimde değil bu ayda olmazsa tüp bebek hemde 2. defa.tekrar o iğneler ilaçlar sil baştan allahım nolur bu ay hayırlısıyla hamile olayım.
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla nasip olsun sanada inşAllah

Bugün itibariyle sol kasığımda batmalar başladı :(( 4 günüm falan kaldı.adet mi geliyor acaba.

Ben iki çocuğumda da yumurtlama belirtilerini hissetmeden hamile kaldım. Hatta kızıma adetten hemen sonra tek ilişkiyle kalmış olabilirim tam hatırlamıyorum. Herşeyin bir zamanı var Allah size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Lütfen strese girmeyin.

İki aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama çift çizgi yok.yumurtlama kasık ağrım oluyor ama neden çizgi çıkmıyor.böyle olan var mı acaba kızlar.ağrı yaşayıp yumurtlama gerçekleşmeyen var mı acaba

Back
X