- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi PempeeMavii
Kızlar ben bu ay yumurtlama belirtilerini hiç yaşamadım ama yinede olması gereken günleri değerlendirdik.benim gibi yumurtlamasını hissetmeyip hamile kalan var mı aranızda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi misin ne güzel allah bağışlasın canım.valla burada yazıyorlar ya uzayan akıntım falan diye bende hiç öyle bişey olmuyor.bu ay da olmazsa tüp bebek yineyumurtlama hissetmek ne ben onu bile bilmiyorum desem yada ekstra belirtisi olduğunu. Adet bitiminden hemen sonra hamile kaldım ben o ay başka ilişki olmamıştı tek ilişkiyle yani
doğrudur belki bazı belirtileri vardır arkadaşlar bebek istediği için takip ediyodur da bizim öyle bi isteğimiz olmadığı için hiç takip etme gereği duymamıştım o yüzden bazı belirtileri fark etmiyorumdur belki.Biz hiç planlamıyoduk hatta dikkatte ediyoduk ama oldu çok mutluyuz tabiki.İnşallah istediğin sonucu alırsın sende canımCiddi misin ne güzel allah bağışlasın canım.valla burada yazıyorlar ya uzayan akıntım falan diye bende hiç öyle bişey olmuyor.bu ay da olmazsa tüp bebek yine![]()
Bennn :)Kızlar ben bu ay yumurtlama belirtilerini hiç yaşamadım ama yinede olması gereken günleri değerlendirdik.benim gibi yumurtlamasını hissetmeyip hamile kalan var mı aranızda.
Yaa :)) bak şimdi bunu duydum ya ben adet olsamda acaba hamilemiyim diye düşünürüm.ne duysam kendimde arıyorum valla iyice kafayı yedimBennn :)
Hiçbir zaman hissetmedim ağrımın olduğu zaman aha yine adet gecikecek diyordum meğer bebişim varmış
Ama son adetim tuhaf olmuştu üstüne görmüşüm
Canım strese sokma kendini şakın bana hep derlerdide he he der geçerdim doktora gitmediğim ay kafam rahattı muayeneden dolayı strese giriyordum gitmediğim ay hamile kaldım ben düşünme bir süreYaa :)) bak şimdi bunu duydum ya ben adet olsamda acaba hamilemiyim diye düşünürüm.ne duysam kendimde arıyorum valla iyice kafayı yedim![]()
Nsl düşünmem canım elimde değil bu ayda olmazsa tüp bebek hemde 2. defa.tekrar o iğneler ilaçlar sil baştan allahım nolur bu ay hayırlısıyla hamile olayım.Canım strese sokma kendini şakın bana hep derlerdide he he der geçerdim doktora gitmediğim ay kafam rahattı muayeneden dolayı strese giriyordum gitmediğim ay hamile kaldım ben düşünme bir süre
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla nasip olsun sanada inşAllahNsl düşünmem canım elimde değil bu ayda olmazsa tüp bebek hemde 2. defa.tekrar o iğneler ilaçlar sil baştan allahım nolur bu ay hayırlısıyla hamile olayım.
Ben iki çocuğumda da yumurtlama belirtilerini hissetmeden hamile kaldım. Hatta kızıma adetten hemen sonra tek ilişkiyle kalmış olabilirim tam hatırlamıyorum. Herşeyin bir zamanı var Allah size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Lütfen strese girmeyin.Kızlar ben bu ay yumurtlama belirtilerini hiç yaşamadım ama yinede olması gereken günleri değerlendirdik.benim gibi yumurtlamasını hissetmeyip hamile kalan var mı aranızda.