Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama akintisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kocdayi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
267
139
18
Yumurtalama akıntısını( akiskan seffaf sunen akinti )gordukten sonra hangi gunler iiskiye girilmeli.

O gün ve 3 gün boyunca girin.ama bazen yumurtlama akıntısı daha erken de gelebiliyor. Mesela ben ovulasyon testi kullandım bu ay. O akıntılarım olmadi gec oldu yumurtlamadan

Yumurtanin catladigini nasil anliyorsunuz ovud testleriyle mi. Valla bu bebek işi bu kadar hesaplamali olmamali bence bayginlik geldi artik bana :D

Yumurtanin catladigini nasil anliyorsunuz ovud testleriyle mi. Valla bu bebek işi bu kadar hesaplamali olmamali bence bayginlik geldi artik bana :KK70:
Evet ben ovulasyon testi aldım onla takip ettim. Ya günleri biliyor insan en azından ama bi daha yapmayı bende düşünmüyorum stresten başka biseu değil. Olcağı varsa olur diyorum bazen bazen kafama takıyorum

Yumurtalama akıntısını( akiskan seffaf sunen akinti )gordukten sonra hangi gunler iiskiye girilmeli.
Cnm bnde senin gibi gittim doktora baktı ulturason la yumurtlama yok dedi şeffaf akıntı yumutlama değilmiş baya çok tu bende dedim kesin yumurtlama ama değilmiş o da beyaz olcak dedi yoğun beyaz da olur dedi gittimde hakkaten o gün Muş yani şeffaf akıntı değil

Cnm bnde senin gibi gittim doktora baktı ulturason la yumurtlama yok dedi şeffaf akıntı yumutlama değilmiş baya çok tu bende dedim kesin yumurtlama ama değilmiş o da beyaz olcak dedi yoğun beyaz da olur dedi gittimde hakkaten o gün Muş yani şeffaf akıntı değil
Hadi ya ben de onu yumurtlama saniyordum burdakiler hep oyle diyor

Evet ben ovulasyon testi aldım onla takip ettim. Ya günleri biliyor insan en azından ama bi daha yapmayı bende düşünmüyorum stresten başka biseu değil. Olcağı varsa olur diyorum bazen bazen kafama takıyorum
Valla oyle simdi de akintilara taktim ben kafayi takip ediyorum habire

Valla oyle simdi de akintilara taktim ben kafayi takip ediyorum habire
Akıntı biraz farklı olabiliyor ya yine de değerlendirin bir kaç gün önceden haber veriyor akıntı genelde. Akıntıdan sonra 1 hafta gün aşırı ilişki olsun

Back
X