Yumurtlama akıntısı

mer3459

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
148
93
298
İstanbul
Merhabalar kasım ayından beri çocuk istiyoruz mart ayında hamile kaldım ama kalbi durdu 6+4 de kürtaj oldum tekrar çocuk için denemeler yapıyoruz ama yumurtlama akintiisi olmuyor tam olarak o herkesin tarif ettiği şeffaf uzayan akıntı çok az oluyor mesela ama devamı gelmiyor beyaz losyon gibi akıntıya dönüyor birde gecen hafta amh degerime bakıldı 0.55 çıktı diğer tahlillerim normal ultrasonda 7 folikul göründü bu ay ama bu yumurtlama akintisi neden olmuyor anlamış değilim

Ovulasyon testi denedim o beni strese soktu dha çok gerçi şuanda da sürekli gerginim sürekli kafamda oldu mu olacak mi soruları sabahtan akşama kadar kafamın içinde hamile kalmakla hamilelikte ilgili şeyler dönüyor

Progesteron baktirdiniz mi? Adet başladığından 21 gün sonra bakıyorlar. Bende de yumurtlama akıntısı olmamaya başlamıştı. Progesteron salgilamadigi için öyle olmuş.

Progesteron 9.5 çıkmıştı gebelikten önce
Normalde 10-15 olması bekleniyor. Sizinki fena değil. Benim 0.18di.
Evet, ilaç kullandım. Hala kullanıyorum doktorum yazdı. Birkaç doğal takviye de uyguladım. Havuç tükettim bol bol. Henüz gebelik olmadı. Ekim ayında kontrole gideceğim ama vücudum salgiliyor gibi durmuyor:(

Yumurtlama akintisi her zaman gormeyebilirsin. Gordugunde de net degil aslinda coktan yumurtlamista olabilirsin yumurtluyoda olabilirsin veya olacakta olabilir. Sadece akintiyla tahmin etmek biraz zor acikcasi. Yani tabi duzenli dongulerin varsa biraz daha kabul edilebilir bir belirti olur ama ovulasyon testi daha dogru zamanlama sunar.

Haklısınız ama o testi yapmakta beni çok gerdi döngüler düzenliyor aslında ama kurtajdan sonra biraz şaştı tekrar düzene girecek diye bekliyorum

Back
X