- 3 Ocak 2021
- 5.340
- 1.834
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
Merhaba kızlar yumurtlama belirtileriniz neler oldu goguslerde dolgunluk göğüs uçlarında kabarcıklar oldumu yada akıntı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim genelde akıntım olurdu bazı aylar ise hiçbir belirti yaşamazdım. Ovulasyon testi ile takip ederdimMerhaba kızlar yumurtlama belirtileriniz neler oldu goguslerde dolgunluk göğüs uçlarında kabarcıklar oldumu yada akıntı
Canım bende ovalusyon la takip ediyorum hatta asıl sorum farklıBenim genelde akıntım olurdu bazı aylar ise hiçbir belirti yaşamazdım. Ovulasyon testi ile takip ederdim
Bende ilk kez bu ay test yaptım ve üç gün arayla yumurtlamam oldu ilk kez bu ay iki kere yumurtladımCanım bende ovalusyon la takip ediyorum hatta asıl sorum farklışöyle söylim iki senede 4 gebelik kaybı yaşadım ikisi kimyasaldi hatta bir ay önce yaşadım en son neyse bu ayda ovalusyon la takip etmeye devam ediyordum bir hafta önce testim yumurtlama gibi çıktı öğleden sonra yapmıştım aksam bidaha yaptm testi aldığım kişi bidaha yap dedi ve akşam siliklesti normalde ertesi gün siliklesirdi bundan 8 gün önce oldu koyulaşma ve o günden bu yana bikac gündür gebelik belirtim var benim anlamadığım o yumurtlamamiydi deilmiydi
görsel ekledim
Ve belirtilerimde iki üç gündür akıntı göğüs ve kasıklarda dolgunluk göğüs uçlarında kabarcıklar nebilim bı yorgunluk ben genelde bunları gebeyken yaşardım hamile gibi hissediyorum o yumurtlamamiydi akşamına siliklesince yumurtlamadan saymamistim ama degerlendrmistikBenim genelde akıntım olurdu bazı aylar ise hiçbir belirti yaşamazdım. Ovulasyon testi ile takip ederdim
Benimkine yorumun ne canım ya anlam veremedimBende ilk kez bu ay test yaptım ve üç gün arayla yumurtlamam oldu ilk kez bu ay iki kere yumurtladım
Sende bu ay iki kere yumurtlama yaşıyorsun o zaman canım yumurta akı gibi bir akıntın oldumu bende ilk yumurtlama çizgisinde olmadı ama ikinci yumurtlama da yumurta akı gibi olduBenimkine yorumun ne canım ya anlam veremedim
Canım şeffaf deil beyaz akıntı az az oluyor üç gündür genelde böyle olunca gebe oluyordum attığım test sizce yumurtlamamiŞeffaf uzayan bir akıntı oluyor yumurtlama zamanı, bazen kasıklarda ağrı da yapıyor
Yok canım gebelik öncesi olan akıntı var üç gündür beyaz az az yumurtlama olsa hala ovalusyon a devam ediyorum çıkardı ovalusyon u bırakmadımSende bu ay iki kere yumurtlama yaşıyorsun o zaman canım yumurta akı gibi bir akıntın oldumu bende ilk yumurtlama çizgisinde olmadı ama ikinci yumurtlama da yumurta akı gibi oldu
Canım şeffaf deil beyaz akıntı az az oluyor üç gündür genelde böyle olunca gebe oluyordum attığım test sizce yumurtlamami
Adetine ne kadar var canımYok canım gebelik öncesi olan akıntı var üç gündür beyaz az az yumurtlama olsa hala ovalusyon a devam ediyorum çıkardı ovalusyon u bırakmadım
Canım normalde 33 35 günde bir adet olurum ve ovalusyon günlerim degiskendi bı defa 17. Günde bikac defa 23. Günde 20.gunde yumurtlama görürdüm sat 10 Kasım'da bitmişti 33 gün olarak hesaplarsam bat 13 Aralık yani daha var ama attığım test yurtlamaysa bugün yumurtlamanın 8.günüYumurtlama gibi duruyor kaç gün var adetine
Bu yumurtlama canım akşam silikleşmesi normal. Hala devam ediyor musun ovulasyon testine ? Belirtilerin ya gebeliktendir ya da adet belirtisidir yumurtlama gerçekleşmişse.Canım bende ovalusyon la takip ediyorum hatta asıl sorum farklışöyle söylim iki senede 4 gebelik kaybı yaşadım ikisi kimyasaldi hatta bir ay önce yaşadım en son neyse bu ayda ovalusyon la takip etmeye devam ediyordum bir hafta önce testim yumurtlama gibi çıktı öğleden sonra yapmıştım aksam bidaha yaptm testi aldığım kişi bidaha yap dedi ve akşam siliklesti normalde ertesi gün siliklesirdi bundan 8 gün önce oldu koyulaşma ve o günden bu yana bikac gündür gebelik belirtim var benim anlamadığım o yumurtlamamiydi deilmiydi
görsel ekledim
Benim akıntım fazla olurdu yumurta akı gibi olurdu bide. Ovülasyon testi ile takip etmenizi öneririmMerhaba kızlar yumurtlama belirtileriniz neler oldu goguslerde dolgunluk göğüs uçlarında kabarcıklar oldumu yada akıntı
Evet canım teste devam ettim ama testi aldığım sayfa bu attığım teste yumurtlama gibi dedi akşam yine yap demsiyi akşamına siliklesmisti yumurtlama deil dedi bende teste devam ettim ama bir yandan da belirtiler başladı tıpkı diğer gebeliklerimde başlayan belirtiler yani bilmiyorum ama pazar günü ne belli olur bence gebelikseBu yumurtlama canım akşam silikleşmesi normal. Hala devam ediyor musun ovulasyon testine ? Belirtilerin ya gebeliktendir ya da adet belirtisidir yumurtlama gerçekleşmişse.
Canim ovalusyon la takip ediyorum 8 gün önce ki testim böyle çıktı öğleden sonra yapmıştım aldığım sayfa akşamda bir yap deyince yaptım silikti demekki yumurtlama deil dedi ama bildiğin aynı koyulukta çıkmıştı neyse ben teste devam ettim halada ediyorum ama bikac gündür gebelik belirtileri var daha önce 4 kaybım oldu oyuzden anlıyorum artık gebe kalınca yani öyle gibi ama testim yumurtlamamiydi bilmiyorum foto üstteBenim akıntım fazla olurdu yumurta akı gibi olurdu bide. Ovülasyon testi ile takip etmenizi öneririm
Sonlanan gebeliklerinizin nedenini hiç araştırdınız mı ?Evet canım teste devam ettim ama testi aldığım sayfa bu attığım teste yumurtlama gibi dedi akşam yine yap demsiyi akşamına siliklesmisti yumurtlama deil dedi bende teste devam ettim ama bir yandan da belirtiler başladı tıpkı diğer gebeliklerimde başlayan belirtiler yani bilmiyorum ama pazar günü ne belli olur bence gebelikse