yumurtlama belirtileriniz

Firdevsfhm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
456
122
23
Hayırlı geceler hanımlar
Yumurtlama günleriniz de vücudunuzda hissettiğiniz belirtiler neler oluyor

Hayırlı geceler hanımlar
Yumurtlama günleriniz de vücudunuzda hissettiğiniz belirtiler neler oluyor
Merhaba benim genellikle sol kasığımda hafif ağrı oluyor regl dönemi gibi ama daha az tabii. Ve akıntım oluyor yapısı değişik olarak yani biraz daha yapışkan gibi. Bazen de göğüslerim biraz hassaslaşıyor.

Merhaba benim genellikle sol kasığımda hafif ağrı oluyor regl dönemi gibi ama daha az tabii. Ve akıntım oluyor yapısı değişik olarak yani biraz daha yapışkan gibi. Bazen de göğüslerim biraz hassaslaşıyor.
kasık ağrıniz her döneminizde hissedilen şekilde oluyor mu acaba

kasık ağrıniz her döneminizde hissedilen şekilde oluyor mu acaba
Yani aslında evet ama her seferinde solda oluyordu arkadaşımla bunu konuşurken o bana hem sağ hem sol olarak hissettiğini söylediğinde şüphelenip hsg çektirdim allahtan iki tüpte açık çıktı yumurtlama da sorun yokmuş ama dediğim gibi hep hissediyorum solda

Yani aslında evet ama her seferinde solda oluyordu arkadaşımla bunu konuşurken o bana hem sağ hem sol olarak hissettiğini söylediğinde şüphelenip hsg çektirdim allahtan iki tüpte açık çıktı yumurtlama da sorun yokmuş ama dediğim gibi hep hissediyorum solda
himm
Hsg bende düşünüyorum değil ama korkum ondan daha çok olduğu için 😐

evet öyle çok çeşitli yorumlar okudum ki yapılan yerden tütün, acı eşiğine kadar neler neler
Yani 10 dakikalık bi işlem aslında ama siz neden düşünüyorsunuz gebelik mi istiyorsunuz yoksa başka bi sağlık durumu ile mi ilgili

3-4 gün boyunca şeffaf uzayan akıntı, o ay hangi taraftan yumurtladıysam o yumurtalığımın olduğu tarafın ağrıması, ilişki sırasında baskı hissi ile kendini belli ederdi yumurtlama dönemim.

3-4 gün boyunca şeffaf uzayan akıntı, o ay hangi taraftan yumurtladıysam o yumurtalığımın olduğu tarafın ağrıması, ilişki sırasında baskı hissi ile kendini belli ederdi yumurtlama dönemim.
peki 3 4 günlük süre içinde tek ilişki ile gebe kalmak yeterli midir sizce

Sperm 1-3 gün yaşıyor, hatta çok kaliteliyse 5 gün yaşadığını söyleyen doktorlar da var o yüzden mümkün tabii ki neden olmasın. Yeter ki sperm çatlama sonrası yumurta ile karşılaşsın
peki 3 4 günlük süre içinde tek ilişki ile gebe kalmak yeterli midir sizce

Sperm 1-3 gün yaşıyor, hatta çok kaliteliyse 5 gün yaşadığını söyleyen doktorlar da var o yüzden mümkün tabii ki neden olmasın. Yeter ki sperm çatlama sonrası yumurta ile karşılaşsın
peki çatlama ile yumurtlamam arasında ki farkı nasıl anladınız
yani çatlama olduktan sonra ki gün sanırım ilişki gerekiyormuş öyle deniliyor çoğu yerde

peki çatlama ile yumurtlamam arasında ki farkı nasıl anladınız
yani çatlama olduktan sonra ki gün sanırım ilişki gerekiyormuş öyle deniliyor çoğu yerde
Hayır aksine çatlamadan önce daha fazla şans var. Yumurtlama 4-5 günlük bir dönemdir; olası ilişkide spermi çatlayan yumurtaya daha kolay ulaştırmak için rahimde uygun koşulların oluştuğu zaman aralığıdır, çatlama da yumurtanın asıl döllenebileceği 12-24 saatlik bir zaman aralığıdır.

Hayır aksine çatlamadan önce daha fazla şans var. Yumurtlama 4-5 günlük bir dönemdir; olası ilişkide spermi çatlayan yumurtaya daha kolay ulaştırmak için rahimde uygun koşulların oluştuğu zaman aralığıdır, çatlama da yumurtanın asıl döllenebileceği 12-24 saatlik bir zaman aralığıdır.
anladım
yani hem yumurtlama dönemi gelmeden önce , hemde yumurtlama günlerinden 3 4 gün luk zamanı değerlendirmek önemli

Özellikle yumurtlama dönemini değerlendirin çünkü sadece bu dönem hamile kalınır, çatlama zaten bu dönemin içinde ve yumurtlama döneminin son günü oluyor.

Back
X