Yumurtlama -çatlama acil bakar mısınızzz?:)

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
192
65
48
Merhana Kızlar
17.01.2022 tarihinde eşimle beraber olduk 18.01.2022 de akıntımdan dolayı ovulasyon testi yaptım yumurtlamayı gördüm. Fakat eşim il dışında old için değerlendiremedik 19.01.22 de testi yaptım sanırım çatlama oldu bugünü değerlendirsek hala gebe kalma şansım var mı?? Yani yumurta çatladıktan sonra ilişkiye girince de gebe kalabilir miyim yoksa tren kaçtı mı??

Eklentiler

• 909A0352-A108-418E-967D-4E458D587F81.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 36E0BB2F-E1A0-4DA1-BFE4-9B838BE39ECC.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 46
Dünle bugünğ değerlendirseydin canım

Dün eşim il dışındaydı bugün değerlendircez inş yumurtlamadan 1 gün önce değerlendirdik bugünde değerlendirirsek inş tutar
Hayırlısı olsun canım benim inşallah tutar Bende yeni öğrendim ya daha 2 haftalık banada dua et bende snaa sağlıkşa doğar kalp atışını duyarım

Hayırlısı olsun canım benim inşallah tutar Bende yeni öğrendim ya daha 2 haftalık banada dua et bende snaa sağlıkşa doğar kalp atışını duyarım
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Selam kızlar, benim de bı sorum olacaktı
Ovulasyon testi yapıyorum bu ay çatlama 20. Gün oldu, battan bir hafta önce. Sizce çok mu geç sorun mu var ?
Üç gün öncesini her gün ve o günü değerlendirdik çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…