Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama , catlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busemakilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
1.076
417
43
34
Kızlar selam ,
7 , 8 aralık yumurtlama , 9 aralık çatlama oldu . 7 si , 9 , 10 aralık değerlendirdim . Şimdi benim ne zaman regli olmam gerekiyor. ?

Kızlar selam ,
7 , 8 aralık yumurtlama , 9 aralık çatlama oldu . 7 si , 9 , 10 aralık değerlendirdim . Şimdi benim ne zaman regli olmam gerekiyor. ?
9 un üzerine 14 gün koyarsanız regl tarihiniz o gün civarıdır muhtemelen

Kızlar selam ,
28 günde regl oluyorsanız 22 Aralık olur
29 günde regl oluyorsanız 23 Aralık olur
benimde yumurtlama günlerim böyleydi ama 33-34 günde adet olduğum için 28 aralık bat görünüyor
hadi hayırlısı :)
gerçi ben tam 14. günde yumurtaladığınızı düşünerek bu hesabı yaptım, esdenizes in yazdığı gibi 9' un üzerine 14 gün koymanız daha mantıklı

Kızlar selam ,
Benimde aynı tarihler test yaptınız mı 22aralik bat günüm bizde 10 kadar değerlendirdik 7sinde çatlatma iğnesi vuruldum 8catlamistir acayip sancım oldu öğünler simdi ara ara sol kasık agrisi var sizde bir belirti var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…