Yumurtlama Donemi Iliski

izmirkizi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
5
1
1
25
Hanımlar merhaba ben catlatma ignesi vuruldum pazartesi günü ve doktor salı akşamı ve çarşamba akşamı ilişki dedi değerlendirdik ama hala pazartesiden beri ovulasyon testinde yumurtluyor gözüküyorum iğnenin etkisi olabilir diye düşünüyorum. Acaba bugünü de değerlendirip yarından itibaren gün aşırı mi olmalı ilişki yoksa bu gün ilişkisi olmasına gerek yok mu bilemedim

catlatma ıgnesınde bhcg var . gebelıkte nasıl ovulasyon testı pozıtıf cıkıyorsa ondan sımdı de pozıtıf cıkıyor. sımdı gebelık testı de yapsan pozıtıf cıkar ıgneden kaynaklı.. catlatma ıgnesınden 36 saat kadar sonra yumurta catlarmıs zaten. 1 gun de omru var. dun de degerldırdıysen o belkı etkıler de bugun sanmam. ıgne etkısını 12 gun kadar sonra kaybedıyor yanı vucudun atmasını beklemen lazım daha erken sıfırlanan var elbet ama gebelık testınde hatalı pozıtıf almaması ıcın doktorlar 14 gun beklemesını onerıyorlar.

Simdi eşimle biz bide tuttuysa adete kadar ilişki olmasının herhangi bir sakıncası olur mu acaba dedik bilemedik
daha once dusuklerı olan kısılere onerdıklerını duydum ama ılıskı dusuk yaptırmaz dıye bılıyorum eger bı rısk yoksa tutnmayı da engellemez. ben dogurana kadar bırakmadım hıc sorun yoktu cunku dr da devam etmemde sakınca gormedı.. ama bıraz kendıne dıkkat etmende fayda var tabı:)hakkında hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…