yumurtlama dönemi ve gebelik..

Busbusraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
13
5
1
arkadaşlar merhaba.
1 yıl 2 aylık evliyim. Biz ilk kez eşimle dün gece korunmasız ilişkiye girdik. Ve benim yumurtlama dönemim 5-10 mayıs tarihlerine denk geliyor hesaplamama göre. Sorum şu bizim gibi tek ilişkide hamile kalan var mı acaba. Yani dün ki ilişkimiz hamile kalmam içim yeterli midir? Eşim bugün göreve gittiği için ilişki tekralanamıcak muhtemelen E haliyle yumurtlama dönemimde geçmiş olacak. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

Canım ilk ilişkide hamile kalmak tabiki de olur. Ama yumurtlama dönemine denk gelmeli o birliktelik. Ve burda biçoğumuz yumurtlama gününe denk getirmeye çalışıyoruz hamile kalmak için :) ve biçoğumuzda denk getirdiği halde tutmayip hamile kalamayanlardan. Yani hamile kalmak okadar kolay değilmiş canım ben evlenince anladım. 7 aylik evliyim ve hiç korunmadik. Uğraşıyorum hala bebek için. İnşallah sende hemen tutanlardan olursun ve hemen gebe kalirsin canım. Allah gönlüne göre versin

Ama 5-10 mayıs diyosun. Denk gelmiştir belki tatlım. Bekleyip görmeli

teşekkür ederim cevap için birde ilişkiden sonra sol kasığımda çok şiddetli bir ağrı oldu eşim uyumuştu hatta o zamana kadar yani 1 saat sonra falan. bu neden olmuştur acaba ilk kez korunmasız olduğu için mi

Kasıklarda bi hareketlenme oluyor korunmasız ilişkide. Çünkü ben evlenmeden önce hiç böyle acayip seylerim yoktu. Evlendikten sonra korunmasız ilişki yaşadığım için midir nedir, hep kasiklarima biseyler oluyor, her ay hamileyim sanıyorum. :) kist falanda yok, doktora gitmistim ondan biliyorum. O hafif ağrılar korunmasız ilişkilerde genelde oluyor canım.

Canm o bendede oluyor hamileyim saniodm her ay batma gibi tatli tatlı bi agri dmi

Ben yumurtlama gununde iliskiye girdim hemen tut tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…