Yumurtlama dönemi yardım

hsnoya

Hayat sevdiklerimle güzel (:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
917
757
408
Kızlar neredeyse 1 seneye yakın satimi takvime kaydetmisim yalnız ben bu tarihlerden bu ayki yumurtlama dönemimi kestiremedim yardımcı olur musunuz son adet tarihlerim şu şekilde olmuş

18 aralık
17 ocak
23 şubat
24 mart
27 nisan
27 mayıs
Haziran yok
6 temmuz
10 ağustos

Haziranda olmayinca Dr a gittim ara kanamalarım oluyordu dr ilac verdi ilaci 1 ay kullandim hasta oldum temmuzda yine ara kanamam oldu adet bitince Dr a gittim yine bu sefer rahim duvari kalinligi cikti ilaca başlamadım tam o sira tekrar hasta oldum çünkü ben 22 23 ağustos ve bgn yani 29 agustos ilişki girdim 22 23 acaba erken miydi diye 29 unda da denedim olmuş mudur ya yardım

Kızlar neredeyse 1 seneye yakın satimi takvime kaydetmisim yalnız ben bu tarihlerden bu ayki yumurtlama dönemimi kestiremedim yardımcı olur musunuz son adet tarihlerim şu şekilde olmuş

18 aralık
17 ocak
23 şubat
24 mart
27 nisan
27 mayıs
Haziran yok
6 temmuz
10 ağustos

Haziranda olmayinca Dr a gittim ara kanamalarım oluyordu dr ilac verdi ilaci 1 ay kullandim hasta oldum temmuzda yine ara kanamam oldu adet bitince Dr a gittim yine bu sefer rahim duvari kalinligi cikti ilaca başlamadım tam o sira tekrar hasta oldum çünkü ben 22 23 ağustos ve bgn yani 29 agustos ilişki girdim 22 23 acaba erken miydi diye 29 unda da denedim olmuş mudur ya yardım
Canım bunu takip etmenin tek yolu ovulasyon testleri var onları alıp test yapman gerek ki yumurtalarının günü yakalayabilirsin baya şaşmış düzenin acaba sebeb ne ki

18 aralık
17 ocak
23 şubat
24 mart
27 nisan
27 mayıs
Haziran yok
6 temmuz
10 ağustos

en son 35 gunde olmussun canim normalde 35 gunde bir olanlarin yumurtalari 19 20 21. Gunlerden birinde catliyor. Ama sorun surdaki piskolojiniz cok etkiliyor yumurtayi stres fln yumurtlamayi engelliyor yada duzensizlestiriyor. Ovulasyon testi alirsan kafan da rahat olur tam gununu de rahat ogrenirsin canim.

Back
X