Yumurtlama dönemi yardimci olun lutfen

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
622
173
Kizlar merhaaba ben yeni evliyimm ama hemen bebek istiyorum. Yumurtlama donemi diye birsey varmis ve ben bunu yeni ogrendim. İnternetten arastirdim ama her site farkli bilgiler veriyor. Kafam cok karisti bana yardimci olur musunuz? Adet tarihlerim son 3 ay. 28 agustos. 5 eylul.25 ekim... Adetlerim de cok duzensizdir. Kasim ayinda ne zaman bebek yapmak icin uygun olurum?

Kizlar merhaaba ben yeni evliyimm ama hemen bebek istiyorum. Yumurtlama donemi diye birsey varmis ve ben bunu yeni ogrendim. İnternetten arastirdim ama her site farkli bilgiler veriyor. Kafam cok karisti bana yardimci olur musunuz? Adet tarihlerim son 3 ay. 28 agustos. 5 eylul.25 ekim... Adetlerim de cok duzensizdir. Kasim ayinda ne zaman bebek yapmak icin uygun olurum?

cnm adetin eger dogru yazdiysan duzeni cok farkli agostosla eylul arasi bir hafta dogru yazdigina eminmisin eger dogruysa bence bir dr gorunmelisin cnm once adetlerin duzene girmeli

Evet canm dogru yazdim.. Normalde 35 gun donusuyle adet oluyorum ama ekimde erken olmamin sebebi 25 ekim de dugunum oldu . Stresten erken adet oldum yani. :(

Ayy cok pardon yanlis yazmisim 28 agustos da adet oldum. Sonra 5 ekimde oldum sonra 25 ekimde . Eylul yazmisim ekim yazacaktim

Canim adetin düzensizse sana ovulasyon testini öneririm benimde düzensizdi o yüzden hesaplama yanlis olabiliyor birde internet hesaplamalarina güvenme cünkü herkesde farkli olabiliyor ben 35 günde adet oluyordum 21. gün yumurtlama günü cikiyordu hesaplamada ama ovulasyon testiyle 15. gün oldugunu farkettim ve ilk denemede hamile kaldim simdi 6,5 aylik hamileyim Allahim sanada versin en yakin zamanda cok güzel bir duygu güzel haberlerini almak dilegiylee

Senin adetin çok düzensiz dr.a gittinmi yumurtlama gününü asla bilemezsinki ovulasyon testi kullanmadan bence ilk bi dr.a git derim belki adet düzenleyici hap verir.

mrb arkadaşlar aranızda yeniyim henüz 5 aylık evliyim ve bebegimiz olsun istiyoruz 21 ağustos da hasta oldum ve 26 agustos da bitti adetim adet düzenim ise 30 ve 35 arası degişiyor sizce yumurtlama dönemim hangin gündür yardım edermisiniz lütfennn

Back
X