Yumurtlama dönemi

meliiissyilmzzz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
27
1
16
28
Herkese hayırlı akşamlar hanımlar.
Geçen ay 13 Eylül’de regl oldum ve 17 Eylül’de temizlendim. 26 Eylül yumurtlama günümdü eşimle sadece 23 Eylül’de korunmasız ilişki yaşadık. İlişkiden bir hafta sonda kasıklarımda bıçak batması gibi Ağrılar ara sıra bulantılar olmaya başladı bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptım sabah negatif sizce kaç gün sonra test yapmalıyım adet olmazsam??

Herkese hayırlı akşamlar hanımlar.
Geçen ay 13 Eylül’de regl oldum ve 17 Eylül’de temizlendim. 26 Eylül yumurtlama günümdü eşimle sadece 23 Eylül’de korunmasız ilişki yaşadık. İlişkiden bir hafta sonda kasıklarımda bıçak batması gibi Ağrılar ara sıra bulantılar olmaya başladı bu gün adet olmam lazımdı olmadım test yaptım sabah negatif sizce kaç gün sonra test yapmalıyım adet olmazsam??
Hissettiğiniz ağrı yüksek ihtimalle yumurtlama ağrısıdır, eğer öyle ise de regl gününüz gelmemiştir daha. Gecikme 4-5 gün daha devam ederse kanda bHcg'ye baktırın. Ayrıca mide bulantısı vs gibi şeyler gebeliğin 6. haftasında falan başlar yani yaşadığınız bulantı ve ağrıları gebeliğe yormak biraz zor gibi.

Her gün mü yapılmalı?
Her gün değil de, iki günde bir falan. Sperm kalitesini düşürmemek adına. Hatta garanti olsun diye regl bitiminden itibaren bir sonraki regle kadar iki günde bir birlikte olun. Bazen tahminimizden daha önce veya sonra olabiliyor yumurtlama, kaçırmamak lazım.

Bu evrede bulantı çok zor .
Ben mesela 16 eylülde regl oldum . 30 eylül yumurtlama günümdü şuan bata 3 gün var . Anca kasık ağrım başladı . Onun harıcınde birşey yok . Adetin birkaç gün daha geçsin bir kan testi ver

Bence bir hafta verin kendinize, ümit etmek güzeldir ama bel bağlamak kötüdür. Dilerim Allah c.c. hakkınızda hayırlı olanı nasip eder :)

Bir de en uygun yolu kan tahlili yaptırmak sanırım. Çünkü klasik testler bazen yanıltıcı bile olabiliyor. 10 dk. bekleyip ikinci çizgi silik çıktı diye kendini hamile ilan edip olmadığını öğrenince büyük yıkıma uğruyorlar. İşte ümit; bazen en güzeli bazen de en kötüsü...

Bence bir hafta verin kendinize, ümit etmek güzeldir ama bel bağlamak kötüdür. Dilerim Allah c.c. hakkınızda hayırlı olanı nasip eder :)

Bir de en uygun yolu kan tahlili yaptırmak sanırım. Çünkü klasik testler bazen yanıltıcı bile olabiliyor. 10 dk. bekleyip ikinci çizgi silik çıktı diye kendini hamile ilan edip olmadığını öğrenince büyük yıkıma uğruyorlar. İşte ümit; bazen en güzeli bazen de en kötüsü...
vala adetime 4 gun vardi kan testi yapmistim kizima negatif demisti ebe cok gucume gitmisti .adetime 1 gun kala idrar testinde. cikmisti hic belli olmuyor

Bulantılar illaki 6. Haftada başlamaz kızlar benim bulantım cok erken başladı o bünyeden bünyeye değişiyor 2,5 haftalık hamileyken bulantım başladı 3. Haftada da hamileliğim netleşti ben bulantı ve baş dönmesini çok erken yaşadım

Back
X