Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama dönemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yumurtlama yada döllenme döneminde kasıkta sancı hisseden varmı şuan adet olacak gibi sancım var ama daha 2 hafta var reglime
Benim yumurtlama döneminde ağrım oluyor hatta yumurtlamadan sonraki bir kaç günde devam ediyor. Çatlama ve sonrasında yumurtanın bıraktığı bir sıvı bu ağrıyı yapıyormuş bildiğim kadarıyla

Yani tam olarak bilmiyorum
Ama bir kaç konuda denk geldiğimde kaliteli yumurtlama olduğu için ağrı olduğunu yazanlar olmuştu. Bence olabilir bana mantıklı gelmişti
Mantıklı gibi evet, sen şancı çektiğim gel de pik görmediğin oldu mu li testinde?

Benim bir hafta şancı oldu ve bitti, pik de görmedim.

Canım zaten adete yaklaşık iki hafta kala felan yumurtlama olabiliyor yani jormal

Mantıklı gibi evet, sen şancı çektiğim gel de pik görmediğin oldu mu li testinde?

Benim bir hafta şancı oldu ve bitti, pik de görmedim.
Sıvı alımına ve saatine dikkat ettiniz mi? belki o yüzden görememiş olabilirsiniz.

Ovulasyon testi 2ay kullandım ben, iki aydada yumurtlama ve çatlama gördüm.

Sıvı alımına ve saatine dikkat ettiniz mi? belki o yüzden görememiş olabilirsiniz.

Ovulasyon testi 2ay kullandım ben, iki aydada yumurtlama ve çatlama gördüm.
Merhaba catlamayi görüp degerlendirince gebelik olustu mu acaba sizde ?

Üzülme canım daha çok yeni sayılır olur inşallah en kısa zamanda. Doktora falan gittin mi?
Gittim canım ama kan tahlili vermedik sadece ultrason ile baktı hiçbir şey yok dedi ama gebe kalmak isteyince öyle hemen kalinmiyor 6 ayı bulur dedi

Gittim canım ama kan tahlili vermedik sadece ultrason ile baktı hiçbir şey yok dedi ama gebe kalmak isteyince öyle hemen kalinmiyor 6 ayı bulur dedi
Evet 6 ay 1yıl diyorlar canım. Folikasit verdimi kullanıyor musun?
En kısa zamanda olur inşallah
Zor süreçler bunlar insan yıpranıyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…