Benim yumurtlama döneminde ağrım oluyor hatta yumurtlamadan sonraki bir kaç günde devam ediyor. Çatlama ve sonrasında yumurtanın bıraktığı bir sıvı bu ağrıyı yapıyormuş bildiğim kadarıylaKizlar yumurtlama yada döllenme döneminde kasıkta sancı hisseden varmı şuan adet olacak gibi sancım var ama daha 2 hafta var reglime
benim oluyor hatta bir kere yerimden kalkamadım mide bulantısı da eslik etti 10-12 gün sonra regl oldumKizlar yumurtlama yada döllenme döneminde kasıkta sancı hisseden varmı şuan adet olacak gibi sancım var ama daha 2 hafta var reglime
Bende de aynı, sence bu yumurtanın kalitesini gösterir mi?Benim yumurtlama döneminde ağrım oluyor hatta yumurtlamadan sonraki bir kaç günde devam ediyor. Çatlama ve sonrasında yumurtanın bıraktığı bir sıvı bu ağrıyı yapıyormuş bildiğim kadarıyla
Yani tam olarak bilmiyorumBende de aynı, sence bu yumurtanın kalitesini gösterir mi?
Mantıklı gibi evet, sen şancı çektiğim gel de pik görmediğin oldu mu li testinde?Yani tam olarak bilmiyorum
Ama bir kaç konuda denk geldiğimde kaliteli yumurtlama olduğu için ağrı olduğunu yazanlar olmuştu. Bence olabilir bana mantıklı gelmişti
Sıvı alımına ve saatine dikkat ettiniz mi? belki o yüzden görememiş olabilirsiniz.Mantıklı gibi evet, sen şancı çektiğim gel de pik görmediğin oldu mu li testinde?
Benim bir hafta şancı oldu ve bitti, pik de görmedim.
Merhaba catlamayi görüp degerlendirince gebelik olustu mu acaba sizde ?Sıvı alımına ve saatine dikkat ettiniz mi? belki o yüzden görememiş olabilirsiniz.
Ovulasyon testi 2ay kullandım ben, iki aydada yumurtlama ve çatlama gördüm.
Maalesef bende gebelik olmadı henüz. Sizde veya eşinizde sorun yoksa bir kaç aya olur. Bazen sorun olmasada gebelik oluşması aylar sürebiliyorMerhaba catlamayi görüp degerlendirince gebelik olustu mu acaba sizde ?
Canım bu ayda olmazsa 4 ayMaalesef bende gebelik olmadı henüz. Sizde veya eşinizde sorun yoksa bir kaç aya olur. Bazen sorun olmasada gebelik oluşması aylar sürebiliyorne kadar süredir deniyorsunuz?
Üzülme canım daha çok yeni sayılır olur inşallah en kısa zamanda. Doktora falan gittin mi?Canım bu ayda olmazsa 4 ay
Gittim canım ama kan tahlili vermedik sadece ultrason ile baktı hiçbir şey yok dedi ama gebe kalmak isteyince öyle hemen kalinmiyor 6 ayı bulur dediÜzülme canım daha çok yeni sayılır olur inşallah en kısa zamanda. Doktora falan gittin mi?
Evet 6 ay 1yıl diyorlar canım. Folikasit verdimi kullanıyor musun?Gittim canım ama kan tahlili vermedik sadece ultrason ile baktı hiçbir şey yok dedi ama gebe kalmak isteyince öyle hemen kalinmiyor 6 ayı bulur dedi
Evet söylediği günden beri kullaniyorumEvet 6 ay 1yıl diyorlar canım. Folikasit verdimi kullanıyor musun?
En kısa zamanda olur inşallah
Zor süreçler bunlar insan yıpranıyor gerçekten.
Şifa olsun inşallaah.Evet söylediği günden beri kullaniyorum
Evet dikkat ettim.Sıvı alımına ve saatine dikkat ettiniz mi? belki o yüzden görememiş olabilirsiniz.
Ovulasyon testi 2ay kullandım ben, iki aydada yumurtlama ve çatlama gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?