Canım adetlerinin düzenli olup olmadığını, kaç günde bir adet olduğunu ve en son adetinin ilk gününü söyle sana yumurtlama zamanını söyleyeyim sonrada yumurtlama döneminin ne demek olduğunu anlatayım
Mesela canım hep 30 günde bir adet görüyorsan, 30-14=16. Yani son adetinin ilk gününden itibaren 16. günde yumurtlarsın. bi örnek daha vereyim, 28 günde bir adet görüyorsan 28-14=14 yani son adetinin ilk gününden itibaren sayarsan 14. gün yumurtlama günün tabi bu 2 gün öne gelebilir veya geç olabilir. Yani hep adet peyodunun gün sayısından 14 çıkarıyorsun
Muhtemelen bu ayın 9unda yumurtladın ama gebelik düşünüyorsan 5 inden 14 üne kadar günaşırı ilişkiye girilseydi gebelik şansı yüksekti. yanni 5-7-9-11-13 gibi bu günlerde ilişki yani
Şöyle de hesaplayabilirsin adetin 1.gününden itibaren say 14-15-16.günler(tabi eğer düzenliyse) yumurtlama dönemi oluyor,bende bu şekilde denedim ve 2 ay içinde hamile kaldım..
Muhtemelen bu ayın 9unda yumurtladın ama gebelik düşünüyorsan 5 inden 14 üne kadar günaşırı ilişkiye girilseydi gebelik şansı yüksekti. yanni 5-7-9-11-13 gibi bu günlerde ilişki yani
Şöyle de hesaplayabilirsin adetin 1.gününden itibaren say 14-15-16.günler(tabi eğer düzenliyse) yumurtlama dönemi oluyor,bende bu şekilde denedim ve 2 ay içinde hamile kaldım..
Canım böyle hesaplarsan yanlış olur çünkü bazı kadınlar 24 günde bir regl oluyo ve bu kadınların yumurtlama günü adetin 1. gününden itibaren 10.gün oluyo, bazı kadınlarda 35 günde bir adet oluyo onlarınki de 21. gün oluyo arada uçurum var. Senin bu şekilde hamile kalabilmenin nedeni sen demekki 28-30 günde bir adet görüyormuşsun
Canım böyle hesaplarsan yanlış olur çünkü bazı kadınlar 24 günde bir regl oluyo ve bu kadınların yumurtlama günü adetin 1. gününden itibaren 10.gün oluyo, bazı kadınlarda 35 günde bir adet oluyo onlarınki de 21. gün oluyo arada uçurum var. Senin bu şekilde hamile kalabilmenin nedeni sen demekki 28-30 günde bir adet görüyormuşsun
Evet ben 28 günde bir adet oluyorum nette ki hesaplama aracı da aynı günleri veriyordu bana..Ve çok şükür hiç beklemedim,darısı tüm isteyen hatunlara olsun inşallahh