Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayırlı akşamlar kızlar. Benim adetim biteli 5 gün oldu. Bugün sabahtan beri akintim var sürekli iç çamaşırım islaniyor yumurtlama zamanı olsa çok erken değil mi sizce aklım karıştı neden olabilir lütfen yardım edin
ovulasyon testin varsa yap.. yumurtan oluşmaya başlamış.. her zaman aynı dönemde yumurtlama olmuyor.. adetin kaç gün sürdü.. 10. güne falan denk geliyorsun şuan.. bugünleri değerlendir eğer bebek istiyorsan birkaç güne çatlar yumurta
ovulasyon testin varsa yap.. yumurtan oluşmaya başlamış.. her zaman aynı dönemde yumurtlama olmuyor.. adetin kaç gün sürdü.. 10. güne falan denk geliyorsun şuan.. bugünleri değerlendir eğer bebek istiyorsan birkaç güne çatlar yumurta
şuan yumurtlama dönemindesin canım.. birkaç güne çatlar yumurtan.. bebek istiyorsan değerlendir bugünleri... belinin altına yastık koyup 15-20 dakika bekle ilişkiden sonra. yumurta çatladığında spermler orda hazırda bekliyor olmuş olur değerlendirirsen bugünleri