• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemimi nasıl hesaplayacağım?

3SM3R

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
34
0
86
İzmir
DR BEY BU AY ÇOK ŞAŞIRDIM NE YAPMAM GEREKİR BİLMİYORUM DA. ADETİM HEP AYIN 8 İ İLE 5 İNDE OLURDU YANİ GEÇEN AY 5 İNDE OLDUN ONDAN ÖNCEKİ AY 8 İNDE FAKAT BU AY 15 İNDE OLDUM. YUMURTLAMA DÖNEMİMİ NASIL HESAPLIYCAM BİDAHA Kİ AYI BEKLEMEK ZORUNDAMIYIM YOKSA. ŞİMDİDEN TŞKLER CVPLARINIZ İÇİN.eyvahedigeldismile

doktor beeyyy lütfeennn... 14 gün bu ayda denemeli miyim yoksa yumurtlama günüm ne zaman testler göstermiyo stresten gecikmiş olabileceğini düşünüyorum. bilgilendirirmisiniz.

DR BEY BU AY ÇOK ŞAŞIRDIM NE YAPMAM GEREKİR BİLMİYORUM DA. ADETİM HEP AYIN 8 İ İLE 5 İNDE OLURDU YANİ GEÇEN AY 5 İNDE OLDUN ONDAN ÖNCEKİ AY 8 İNDE FAKAT BU AY 15 İNDE OLDUM. YUMURTLAMA DÖNEMİMİ NASIL HESAPLIYCAM BİDAHA Kİ AYI BEKLEMEK ZORUNDAMIYIM YOKSA. ŞİMDİDEN TŞKLER CVPLARINIZ İÇİN.eyvahedigeldismile

gÖRDÜĞÜNÜZ ADETTEN 14 GÜN ÖNCE YUMURTLAMA OLMAKTADIR. ADETİNİZN 10. GÜNÜNDEN İTİBAREN GÜNAŞIRI İLİŞKİ ÖNERİLMEKTEDİR.a.s

Çok Çok tŞkler doktor bey. Allah nasıp etsın artık 4 aydır uĞraŞıyoruz ve testlerım hep negatıf. Adetım 3 gÜn gecıkse bebek var Ümıdıyle yaŞıyoruz kanamam olunca Çok ÜzÜlÜyorum.

Back
X