• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama dönemimi

hayel63

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
107
7
11
24
Merhaba arkadaşlar ben yumurtlama dönemimi bilmiyorum 1 haftadır reglim bitmis dünden bugune 2 günde aşiri beyaz akintim var acaba yumurtlama döneminde olabilirmiyim bir kaç yerde okudum ovulasyon testi faln yapılıyormuş acaba bende yapsami hcibur fkrim yok hic denemedim yumurtlama donemi bolemi oluyo bana fikir verirseniz çok sevinirim

Beyaz akıntı yapışkan ve şeffaf ise yumurtlamadır. Ovülasyon testi Lh pik olduğunda yani yumurtlama gününde çift ve koyu çizgi gösterir. Trendyolda, eczanelerde vs var. Alıp adet bitiminde hemen teste başlayıp c ve t çizgisini aynı koyulukya görünce t çizgisi silikleşene kadar (silikleştiği günü de ) değerlendiriyorsun. 😌

Beyaz akıntı yapışkan ve şeffaf ise yumurtlamadır. Ovülasyon testi Lh pik olduğunda yani yumurtlama gününde çift ve koyu çizgi gösterir. Trendyolda, eczanelerde vs var. Alıp adet bitiminde hemen teste başlayıp c ve t çizgisini aynı koyulukya görünce t çizgisi silikleşene kadar (silikleştiği günü de ) değerlendiriyorsun. 😌
Çok ama cokkk teşekkür ederim çok iyi anladimm

Back
X