Yumurtlama döneminde akıntı herkeste olmak zorunda mı??:(((

hepberaber

Abiye kız kardeş
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
10.574
19
158
benım bugün 16 .günüm ve hala o yumurta akı kıvamındaki akıntıyı görmedimineredeyse kuruya yakınım.12.günümde doktora gittim ve yumurtaların daha büyümemiş dedi.
böyle olan var mı aranızda??

yumurtlama donemımde akıntı mı oluyormus... yenı duydum...herkeste oldugunu sanmıyorum..

yumurtlama donemımde akıntı mı oluyormus... yenı duydum...herkeste oldugunu sanmıyorum..

ay evet yaa herkes aynı şeyi söylüyor yanii işte yumurta akı kıvamında akıntım geldi,çok ıslağım falan ve yumurtlama döneminde olduklarını anlıyorlarmışş

bende dikkat ediyorum ama malesef bendede olmuyo hatta kasıklarda batma falan olduğunu söylüyorlar bende oda olmuyo hiçbirşey yok

canım ben hamile kalana kadr akıntı görmedim doğru dürüst birkez görebildim oda kac yılda birkez farkedebildim hamileyim suan 13 haftalık ama ben akıntı kontroluyle anlamadım yumurtlama günümü ateş ölçme yöntemi diye biryer buldum kk da sonra ordan arkadaşlar sağolsun nasıl ateş ölçeceğimizi ne günler doğru günler falan öğrettiler ve ateş ölçme yöntemiyle hangi günler yumurtladığımı öğrendim ve muhtemel günlerde ilişkide bulunarak hamile kalabildim sende dene istersen ateş ölçme yöntemini yumurtlayana kadar ateşin düşük devam ediyor yumurtladığın zaman ateşin yükseliyor yüksek kalırsa hamilesin ama düşerse adetin geliyor demektir ben idrar testi bile yapmadım ateş takibiyle anladım sonra kan tahliliyle onaylattım hamile kaldığımda bile akıntım olmadı yani akıntıya bakıp kendini strese sokma olurmu yumurtlasanda akıntın olmaya biliyor inşallah Allah tez vakitte göndersin bebeğinizi

bende dikkat ediyorum ama malesef bendede olmuyo hatta kasıklarda batma falan olduğunu söylüyorlar bende oda olmuyo hiçbirşey yok
bende olmuyorr yani anlayamıyorum yaaa

çok teşekkür ederim tatlım.Allahım sana hayırlı doğumlar nasıp etsin.
içiimş rahatlattın çünkü gerçekten korkmaya başlamıştım yumurtlamıyor muyum diye,demek ki herkes de olmaybiliyor.ben adetimin 12. günü yumurta kontrolüne gittim ve dr um yumurtlarım daha küçük olduğunu söyledi.ben de iyice korktum tabii.bugün 16.günüm.ama sen beni biraz olsun rahatlattın.
ateş ölçme yöntemiini geçen ay denedim ama tabi regl oldum.bu ay kaçırdım bu yöntemi.gebelik olmazsa önmüzdeki ay tam bir yumurta takibine başlıcaz doktorumla.
çok teşekkr ederim rahatladım

bu arada gün aşırı ilişkiye devam ediyoruz bırakmak yok

Son düzenleme:

peki tatlım bebğin var mı senin ya da hamile kaldın mı?eğer o dönemlerde de mi anlamadın?

amin cnm sanada hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah bazen gec yumurtlama olabiliyor stres yapma mesela benim hiç şaşmazdı hamile kaldığım ay 16 ve 18 ünler arasında yumurtladım :)) bende panikliyordum ama hiç aklımı karıştırmasın diye yumurta takibi yaptırmadım dr a çünkü dr lar bazen strese sokabiliyor hastalarını illaki yumurtluyorsundur merak etme gün aşırı devam et ve sana bi tavsiyem çalışma olduğu zaman o gün bir ilişkiyle bırakma ben hep bir çalışma yapıp bırakıyordum en az 2 kez çalışma olsun sabah ve akşam ihtimali arttırır ben son ay o şekilde yaptım tuttu inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın sağlığıyla

hmmm sabah ve akşammm...kalan zamanalrı öyle değerlendireyim çok sağoll

peki tatlım bebğin var mı senin ya da hamile kaldın mı?eğer o dönemlerde de mi anlamadın?

yok tatlım hamile değilim ovulasyon testi kullanıyorum bende. ama şunu farkettim yumurtlama bende her ay aynı günler olmuyor. bi ara dr. gitmiştim adete 10 gün vardı yumurtlama dönemindesin dedi.ama ben değerlendirmedim o günleri çünkü o ara düşünmüyordum. geçen ay ovullasyonda adetten sonra 10. gün yumurtlama oldu bu ayda 13. gündeyim ve bugün sanırım yumurtlama günüm teste göre öyle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…