N narinanne Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Haziran 2022 20 14 3 32 4 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi narinanne #1 Arkadaşlar merhaba İlişkiden bir kaç gün sonra idrar yolu enfeksiyonum olduğunu öğrendim yumurtlama döneminde sizce bu durum normal mi yaşayan oldumu
Arkadaşlar merhaba İlişkiden bir kaç gün sonra idrar yolu enfeksiyonum olduğunu öğrendim yumurtlama döneminde sizce bu durum normal mi yaşayan oldumu
Yesmar Yesmarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2021 2.304 1.433 63 4 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi narinanne #2 narinanne .!.: Arkadaşlar merhaba İlişkiden bir kaç gün sonra idrar yolu enfeksiyonum olduğunu öğrendim yumurtlama döneminde sizce bu durum normal mi yaşayan oldumu Genişletmek için tıkla... Normal canım
narinanne .!.: Arkadaşlar merhaba İlişkiden bir kaç gün sonra idrar yolu enfeksiyonum olduğunu öğrendim yumurtlama döneminde sizce bu durum normal mi yaşayan oldumu Genişletmek için tıkla... Normal canım
Tiniminimavihanim Nazlı Civcivlerim Zarif Hasretlerim Taçlı Kızlarım Pro Üye Anneler Kulübü 20 Aralık 2020 17.178 En iyi cevaplar 2 76.649 548 5 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi narinanne #3 narinanne .!.: Arkadaşlar merhaba İlişkiden bir kaç gün sonra idrar yolu enfeksiyonum olduğunu öğrendim yumurtlama döneminde sizce bu durum normal mi yaşayan oldumu Genişletmek için tıkla... Evet canım oluyor ben de başta yaşadım bol su iç bu dönemde sık ilişkiden de kaynaklanıyor
narinanne .!.: Arkadaşlar merhaba İlişkiden bir kaç gün sonra idrar yolu enfeksiyonum olduğunu öğrendim yumurtlama döneminde sizce bu durum normal mi yaşayan oldumu Genişletmek için tıkla... Evet canım oluyor ben de başta yaşadım bol su iç bu dönemde sık ilişkiden de kaynaklanıyor