Yumurtlama döneminde kanama

Mimoza1997

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
2
0
1
27
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz adet döneminde 6 gün adetim gecikti ilk gün normal geldi 2 ve 3.günler daha çok lekelenme şeklinde geldi. 1 hafta sonra 2 gün toz pembe kanama oldu şimdide 2 gündür bel ve kasıklarım çok ağrıyor ilk kanama gününde yerleşme için mi diye kan testi verdim negatif çıktı geç döllenme olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz adet döneminde 6 gün adetim gecikti ilk gün normal geldi 2 ve 3.günler daha çok lekelenme şeklinde geldi. 1 hafta sonra 2 gün toz pembe kanama oldu şimdide 2 gündür bel ve kasıklarım çok ağrıyor ilk kanama gününde yerleşme için mi diye kan testi verdim negatif çıktı geç döllenme olabilir mi böyle birşey yaşayan var mı
Kan testi negatif çıktıysa kesin sonuçtur çünkü hamile kalır kalmaz yerleşme kanaması olmaz ki. yerleşme kanaması olacak zaman da zaten yükselmiş olur hcg ve kanda çıkar. bir çok kadın yumurtalama zamanı kanama görüyor bu normal karşılanıyor ama yine de doktora görünebilirsin

Teşekkür ederim ilk defa yaşadım bu durumu çokta tecrübe sahibi değilim bayram dönemi biter bitmez inş dr görüncem ağrılarımın yoğunluğundanda korkuyorum açıkcası başka bir problem mi var diye

Back
X