Yumurtlama döneminde oluyor mu sizde de?

helyumkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
45
0
1
25
Merhaba kızlar. Akıntım normal ve kaşıntım olmuyor. Ama regl dönemime 1 hafta kala kaşıntı başlıyor ve akıntım artıyor. Bunun sebebi yumurtlama olabilir mi?

Islaklıktan mı kaşınıyorsunuz acaba? Akıntı çok normal kaşıntı değil.

Merhaba kızlar. Akıntım normal ve kaşıntım olmuyor. Ama regl dönemime 1 hafta kala kaşıntı başlıyor ve akıntım artıyor. Bunun sebebi yumurtlama olabilir mi?
Akıntı normal ama kaşıntı bana normal gelmedi. Tam yumurtlama tarihinizde mi oluyor bu dikkat ettiniz mi özellikle

Mantar olabilir bende de yumurtlama zamanı ve regl yakın akıntı artışı oldunda bazı donemler oluyordu nemli olduğu için bölge mantarlarda sever malum kuru tutmaya çalış kendini günlük ped vs kullanma bir süre hava alan çamaşır giy geceleri bir kaç gün çamaşırsız yat iyi geliyor kasintim oldu zmaanlar öyle yapıyorum ben

Mantar olabilir bende de yumurtlama zamanı ve regl yakın akıntı artışı oldunda bazı donemler oluyordu nemli olduğu için bölge mantarlarda sever malum kuru tutmaya çalış kendini günlük ped vs kullanma bir süre hava alan çamaşır giy geceleri bir kaç gün çamaşırsız yat iyi geliyor kasintim oldu zmaanlar öyle yapıyorum ben
Teşekkür ederim, nasıl geçti akıntı

Teşekkür ederim, nasıl geçti akıntı
Akıntım normal akıntı yumurtlama ve regl yakın artış olur bu gayet normal bunlar dışında olur beyaz tortu gibi oldunda anlıyorum mantar ılık suyla temizle dedim gibi hava alması lazım temiz kalması lazım ve kuru krem kullanıyorum o zamanlar travazol yada ktorozal mantar kremi iyi geliyor kaşıntıya ama sen gene bir kadın doğuma git

Back
X