Yumurtlama döneminizin kaçıncı gününde hamile kaldınız ?

Yumurtlama döneminizin kaçıncı gününde hamile kaldınız ?

• 9. günden önce

OY: 2 4,4%
  • 9. gün

OY: 4 8,9%
  • 10. gün

OY: 3 6,7%
  • 11. gün

OY: 5 11,1%
  • 12. gün

OY: 4 8,9%
  • 13. gün

OY: 2 4,4%
  • 14. gün

OY: 7 15,6%
  • 14. günden sonra

OY: 18 40,0%

• Ankete Katılan
    45

sunrise10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
143
3
118
Ankara
Arkadaşlar,
bu yumurtlama günü hesaplama ve denk getirme olayı bazen çok zor olabiliyor. Denk getirdin getirdin getiremedin, hopp 1 ay daha bekle. O yüzden istatiksel bir veri olsun diye elimizde bu anketi açmak istedim. Umarım herkesin işine yarar. Mümkünse adet dönemi 27-28 güne göre cevaplayalım.

hep 15.günde bırakırdık ilişkiyi.bir ay 17.günde yaptık.o ay oldu.sanırım ben aylarca yumurtlamayı tuttturamadım.yanlış hesaptan

hep 15.günde bırakırdık ilişkiyi.bir ay 17.günde yaptık.o ay oldu.sanırım ben aylarca yumurtlamayı tuttturamadım.yanlış hesaptan

adet düzenin nasıl? 28 gün mü? çok enteresan bu yumurtlama olayı işte. hep 14 diyorlar. ama değişebiliyor. adetine 1 hafta kala hamile kalan arkadaşım var. tutturmak cidden zor iş. bu arada hayırlı olsun :)

adet düzenin nasıl? 28 gün mü? çok enteresan bu yumurtlama olayı işte. hep 14 diyorlar. ama değişebiliyor. adetine 1 hafta kala hamile kalan arkadaşım var. tutturmak cidden zor iş. bu arada hayırlı olsun :)

sağol canım Rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah.adetim düzenliydi 26-27 günde bir olurdu

bir sürü yorum okuyacağım diye heyecanla girdim ama maalesef kimse yazmamış :(
ben de bu konuda araştırma yapıyorum doktorumla da görüştüm benimki çok düzensiz olduğu için döngüm şu kadar şu gün yumurtlama dönemim diyemiyorum; gerçi son 3-4 aydır 34. gün oluyorum düzenli devam eder inşallah
muhtemelen test alacağım yumurtlama takibi için;
vücut ısımı ölçmüştüm ama dengesizim sanırım adette sonraki ilk gün tavan yapıyordu :)

bir sürü yorum okuyacağım diye heyecanla girdim ama maalesef kimse yazmamış :(
ben de bu konuda araştırma yapıyorum doktorumla da görüştüm benimki çok düzensiz olduğu için döngüm şu kadar şu gün yumurtlama dönemim diyemiyorum; gerçi son 3-4 aydır 34. gün oluyorum düzenli devam eder inşallah
muhtemelen test alacağım yumurtlama takibi için;
vücut ısımı ölçmüştüm ama dengesizim sanırım adette sonraki ilk gün tavan yapıyordu :)

evet canım haklısın. aslında bebek isteyen çoğu kadının merak ettiği, fikir almak istediği bir konu ama yorum yazan olmadı pek. yanlış yere mi başlık açtım bilmiyorumki :75:
yumurtlama gününün hesaplanmasını biliyorsundur sanırım. bende hesaplıyorum ama tutmuyor galiba. ben genelde akıntıyla anlıyorum. yumurta akı gibi akıntı geldikten sonra 24 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor. böyle takip edebilirsin belki.

bizim de 9. günde oldu. işte hesap yapmamak lazım 14. günü beklesek o ay da olmıcaktı

bende normal adet dönemi geçiren bayanlar için 9. günden itibaren 12.güne kadar şansı olduğunu düşünüyorum niyeyse. haklısın hesap yapmak yerine istediğin zaman yapıp, olursada sürpriz olur demek daha verimli sonuçlar verebilir :)

Adet günü 27-28 güne göre cevaplayalım derseniz sadece 27-28 günde adet görenlerden cevap alabilirsiniz.
Siklusun uzunluğuna göre yumurtlama günü de haliyle değişecektir.
Luteal faz yaygın olarak 14 gündür birkaç gün öncesini ve birkaç gün sonrasını da tolere edecek şekilde ilişkide bulunursanız yumurtlama döneminiz kaçmaz....
Bunu garantilemenin yolu adet bitiminizden beklenen adet günü yaklaşana kadr gün aşırı ilişkidir.

Adet günü 27-28 güne göre cevaplayalım derseniz sadece 27-28 günde adet görenlerden cevap alabilirsiniz.
Siklusun uzunluğuna göre yumurtlama günü de haliyle değişecektir.
Luteal faz yaygın olarak 14 gündür birkaç gün öncesini ve birkaç gün sonrasını da tolere edecek şekilde ilişkide bulunursanız yumurtlama döneminiz kaçmaz....
Bunu garantilemenin yolu adet bitiminizden beklenen adet günü yaklaşana kadr gün aşırı ilişkidir.

bizimde amacımız zaten 27-28 güne göre cevap almak canım :) 14.günde normal olarak bir yumurtlamanın gerçekleştiğini varsayarsak acaba hangi gün girilen ilişkide verimli sonuç alınmış bunun istatistiğini yapmak amaç sadece;)

ben kimi zaman 28 kimi zaman 30 günde bir adet oluyordum o yüzden adetten itibaren 14.16.18.günleri ilişkiye girdik ve 16.gününde hamile kaldım sanırım hesaplarıma göre:1::1::1::1:

ben kimi zaman 28 kimi zaman 30 günde bir adet oluyordum o yüzden adetten itibaren 14.16.18.günleri ilişkiye girdik ve 16.gününde hamile kaldım sanırım hesaplarıma göre:1::1::1::1:

tebrik ederim canım. saglıklı sıhhatli bebişini dunyaya getirirsin inşallah. daha doğmadı diye düşünüyorum :)

Kizlar uzun zamandir kimse yazmamis ins soruma cvp verirsiniz..bu gun aksam surekli kasiklariim pit pit atti acava yumurrtlamami oldu ne yapmam lazim bugun iliski olsa hamile kalirmiyim

Back
X