hep 15.günde bırakırdık ilişkiyi.bir ay 17.günde yaptık.o ay oldu.sanırım ben aylarca yumurtlamayı tuttturamadım.yanlış hesaptan
adet düzenin nasıl? 28 gün mü? çok enteresan bu yumurtlama olayı işte. hep 14 diyorlar. ama değişebiliyor. adetine 1 hafta kala hamile kalan arkadaşım var. tutturmak cidden zor iş. bu arada hayırlı olsun :)
bir sürü yorum okuyacağım diye heyecanla girdim ama maalesef kimse yazmamış
ben de bu konuda araştırma yapıyorum doktorumla da görüştüm benimki çok düzensiz olduğu için döngüm şu kadar şu gün yumurtlama dönemim diyemiyorum; gerçi son 3-4 aydır 34. gün oluyorum düzenli devam eder inşallah
muhtemelen test alacağım yumurtlama takibi için;
vücut ısımı ölçmüştüm ama dengesizim sanırım adette sonraki ilk gün tavan yapıyordu :)
bizim de 9. günde oldu. işte hesap yapmamak lazım 14. günü beklesek o ay da olmıcaktı
Adet günü 27-28 güne göre cevaplayalım derseniz sadece 27-28 günde adet görenlerden cevap alabilirsiniz.
Siklusun uzunluğuna göre yumurtlama günü de haliyle değişecektir.
Luteal faz yaygın olarak 14 gündür birkaç gün öncesini ve birkaç gün sonrasını da tolere edecek şekilde ilişkide bulunursanız yumurtlama döneminiz kaçmaz....
Bunu garantilemenin yolu adet bitiminizden beklenen adet günü yaklaşana kadr gün aşırı ilişkidir.
ben kimi zaman 28 kimi zaman 30 günde bir adet oluyordum o yüzden adetten itibaren 14.16.18.günleri ilişkiye girdik ve 16.gününde hamile kaldım sanırım hesaplarıma göre
Selam adet gunumden 2 gun kecti test yapdim ikinci cizgi acik pembe renkde hamilemiyim?Hamiş arkadaşlar desteklerinizi ve cevaplarınızı bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?