Merhaba arkadaşlar,
Ben bu ay yumurtlama mi adetimin 24. Günü 25. Günü 26. Günü gördüm. Gec yumurtama olduğu icin suan adetim normal olmam gereken zamandan 5 gün geçti. Yumurtlama geç olduğu için reglide gecikir dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum. Şuan yumurtlamamın 11. Günümdeyim kan testi yaptirdim negatif cikti. Ben ne zaman kan tahlili yaptirmaliyim. Negatif ciktiysa bu ay gebelik yokmudur?
Yumurtlama geç olursa regl de gecikir. Yumurtlamadan 14 gün kadar sonra regl başlar. Ona göre hesaplama yapabilirsiniz. Yumurtlama geç olursa gebeliği öğrenmeniz de gecikebilir. Kanda hcg de normal değerlere göre daha düşük çıkar.
5 gün gecikmiş regl ile idrarda görmeseniz bile kanda mutlaka görürsünüz. Kana gitmenizi tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu ay yumurtlama mi adetimin 24. Günü 25. Günü 26. Günü gördüm. Gec yumurtama olduğu icin suan adetim normal olmam gereken zamandan 5 gün geçti. Yumurtlama geç olduğu için reglide gecikir dediler. Ne kadar doğru bilmiyorum. Şuan yumurtlamamın 11. Günümdeyim kan testi yaptirdim negatif cikti. Ben ne zaman kan tahlili yaptirmaliyim. Negatif ciktiysa bu ay gebelik yokmudur?
Merhaba aynı sorun bende var
27 mart adet günü
20 Nisan yumurtlama
10.gün kan testi yaptırdım negatif bugün 40.gün adet olmadım hala idrar testi yine negatif sizde durumlar ne acaba
Merhaba arkadaşlar,