Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama göremiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pank

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
972
2.076
313
Ankara
Merhaba kizlar 2,5 yillik evliyim yaklasik 5-6 aydir bebek dusunuyoruz. Aylardir takvimdir akinti takibidir vb seylerle hamile kalmaya calistim lakin olmadi. Bu ayda ovulasyon testi aldim denemek icin. Reglim ortalama 28-29 günde bir oluyor ve genellikle hep duzenlidir. 6. Gunden itibaren baslayarak ovulasyon testi yaptim suan reglime 5 gün kaldi ve hic bir sekilde yumurtlama catlama vb bisey goremedim testleri hergün ayni saatte 1-2 saat oncesinde sivi alimini birakarak yaptim. Boyle birseyle karsilasan varmi acaba

Merhaba kizlar 2,5 yillik evliyim yaklasik 5-6 aydir bebek dusunuyoruz. Aylardir takvimdir akinti takibidir vb seylerle hamile kalmaya calistim lakin olmadi. Bu ayda ovulasyon testi aldim denemek icin. Reglim ortalama 28-29 günde bir oluyor ve genellikle hep duzenlidir. 6. Gunden itibaren baslayarak ovulasyon testi yaptim suan reglime 5 gün kaldi ve hic bir sekilde yumurtlama catlama vb bisey goremedim testleri hergün ayni saatte 1-2 saat oncesinde sivi alimini birakarak yaptim. Boyle birseyle karsilasan varmi acaba
Bendede yumurtlama testi pozitif değildi doktora gittim yumurtam vardi ertesi günde catladi hatta doktorda dedi böyle sacmaliklarla ugrasmayin dye

Bendede yumurtlama testi pozitif değildi doktora gittim yumurtam vardi ertesi günde catladi hatta doktorda dedi böyle sacmaliklarla ugrasmayin dye
+1
Benim doktorum da ovulasyon testlerini gereksiz buluyor. Sebep oldugu stres bile yumurtayi olumsuz etkiler diye düşünüyorum.

Kacinci gunde gittin canim doktora ? 13. Gunde cok yogun bir agri vardi aslinda sag kasigimda ama testte cift goremeyince yaniliyorum sandim

Kizlar yumurta catladigini yumurta akı kıvamındaki akıntıdan mi anlamistiniz

Eğer ki düzenli iliskiniz varsa yumurta ne zaman oluştu ne zaman çatlayacak diye düşüncelere girmeyin akışına bırakın

Ben hala hamile kalamadım ama artık ovülasyon testi kullanmıyorum daha çok stres olup illa o gün ilişki olacak diye insan düşünüyor. Günaşırı ilişki olunca teste gerek yok ki regl kadar devam edersin

Back
X