Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama görünüyor gibi ama ya belirtiler??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende ovülasyon testimde bugün yumurtlama günüm olduğunu gördüm. İlk kez gebelik için uğraşıyoruz. Bu yüzden tecrübesizim. Adet döngümün 20. Günü yumurtlama gördüm geç mi bi sıkıntı var mıdır?

Canım bence herkeste gorulmuyorduk yumurtlama akıntısı ama bende yumurtlama öncesi genelde olurdu ve gebe kaldığım dönemlerde olurdu benimki de çok deildir bikac damla camasrda benzetme olarak süt kesiği diyolar beyaz rengi kremsi gibi bu ay mesela 10 günden fazla oldu hergun geliyor dedim ya ilk kez bu ay farklı oldu yumurtlamam normalde yumurtlamadan iki üç gün önce bir iki gün akıntım olurdu aynı bu renk beyaz senin gebelikte olabilir canım catlamadan bu gune6.gunun senin zaten 11.gunde gebelik varsa çıkıyor benim silikte olsa yani benimde tuttumu bilmiyorum pazartesi salı ve çatlama günü olan Çarşamba gününü değerlendirdik sadece eşim olmadığı için pek değerlendiremedik yani Perşembe cuma da degerlendrirdm yoksa inşallah tutmustr sağlıklı ikimizde gebeyizdir inşallah
Benim kremsi cok hafif akintim var bata 6 gün sizce gebeliğin başlarında olur mu yoksa regl mi olacak 😔

Benim kremsi cok hafif akintim var bata 6 gün sizce gebeliğin başlarında olur mu yoksa regl mi olacak 😔
0 canım daha önce gebelik öncesi de gördüm adet onceside belirtileri benziyor hatta ilk kez bu ay yumurtlama öncesi gebelik belirtisi gibi belirtim oldu🙄Benimde bugün yumurtlamanın 9. Günü ama pek bişey hissetmiyorum biraz göğüs hassasiyeti var yumurtlama gününden beri bide bazen kremsi akıntı

0 canım daha önce gebelik öncesi de gördüm adet onceside belirtileri benziyor hatta ilk kez bu ay yumurtlama öncesi gebelik belirtisi gibi belirtim oldu🙄Benimde bugün yumurtlamanın 9. Günü ama pek bişey hissetmiyorum biraz göğüs hassasiyeti var yumurtlama gününden beri bide bazen kremsi akıntı
Bazılarından sarimsi kıvamlı akinti oluyor bende olmayinca gebelik yok mu diye korkuyorum

Amin inşallah canım haberleşiriz 🙏🏻
Canim naptın ben dün 9.gundu erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün akşam yaptm ilk 10 dk da silik çıktı bugün catlamanin 10.gunu pazar günü ne kadar yaparım evde test inşallah koyulaşır ve sağlıklı olur sende durumlar nasıl ?

Canim naptın ben dün 9.gundu erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün akşam yaptm ilk 10 dk da silik çıktı bugün catlamanin 10.gunu pazar günü ne kadar yaparım evde test inşallah koyulaşır ve sağlıklı olur sende durumlar nasıl ?
Yok ben adet oldum canım. Hadi hayırlısı olsun 🙏🏻

Kesinlikle katılıyorum sürekli hayal kurmaktan yoruldum olsada şunu alsam şunu yapsam diye hamile olanlara bakıyorum hastahane pahalı die kontörle gitmeyen var çatlicam
Hic canını sıkma.bende oyleyim bazen hic cocugum olmayacak gibi geliyor aklima.sonra silkeliyorum kendimi.Allah isterse olur. Olmuyorsa duaya sarilalim.

Back
X