- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
-
kımse yok mu koca sıtede ıkı kısıden baska :)
evet kısıden kısıye degısyor.
hıc hıssetmeyenlerde varmıs
bebek dusunuyorsun sanırım ,insallah bekletmez senı :)
Inanirmisinizz bendede oyle aslinda yumurtlama donemim mi bilmiyorum amaa adetten 4 5 gun once bu tür agrilari yasamaya basladim gecen aydan beri ve 3 gun suruyo bugun asiri derece sag kasigim agriyo cok halsizim uykusuz gibi hissediyorumm bu normalmi yani simdi aslinda neden normal kii hamilelik icinmii hissetmeside cokkotu bise ya batma oluyo illkkezz boyle bise yasiyorumm desen agrilarim degistikımse yok mu koca sıtede ıkı kısıden baska :)
Merhaba hanımlar sanırım sorun aynı ben daha 9 gün gecikmesine rağmen kırmızıları göremedim. Bugün ovülasyon testi yaptım ve ikisi de çok kırmızı çıktı. Adet olmadım fakat tekrar yumurtluyor olabilir miyim? Aşırı akıntım sol kasıkta bacağıma kadar vuran ağrım ve göğüslerimde çok ağrım var dokunamıyorum bile. Kafamda deli sorular
HCG testi yapsaniz, guzel haberleri bizimle de paylassaniz daha iyi olur sanki :)
Merhaba sağ tarafim kalıp gibi oluyor oturup kalkarkena baya korkutuyor ağrısı sizde de öyle mi oluyor acabaInanirmisinizz bendede oyle aslinda yumurtlama donemim mi bilmiyorum amaa adetten 4 5 gun once bu tür agrilari yasamaya basladim gecen aydan beri ve 3 gun suruyo bugun asiri derece sag kasigim agriyo cok halsizim uykusuz gibi hissediyorumm bu normalmi yani simdi aslinda neden normal kii hamilelik icinmii hissetmeside cokkotu bise ya batma oluyo illkkezz boyle bise yasiyorumm desen agrilarim degisti
Oluyordu bazen canımMerhaba sağ tarafim kalıp gibi oluyor oturup kalkarkena baya korkutuyor ağrısı sizde de öyle mi oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?