Yumurtlama günü denk gelmiyor :(

meyremasin

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
2.127
1.230
333
Kizlar surekli konu actim.sanki bu gunlerde ama olumlu düşünmeye calisiyorum. Esim is seyahatlerine cikiyor sık sık ve enaz 10gun falan sürüyor.
Biz sozde 8~9 aydir deniyoruz ama toplasan 4 yada 5 kez maksimum uygun zamanlari yakalayabildik.
Bu ay da hem dostinexe basladim.hem hsg çekildim. Ama yumurtlama gununden 3 gün once yine esim gidiyor.
Acaba son.günü degerlendirsek yinede. Acaba bir umut olabilir mi? Cunku sperm hizimizda da düşüklük var.
Yoksa bu ayi gozden cikarayim mi dersiniz....

Bir kötü yanida kürleri de adam.akilli uygulayamiyoruz boyle on.gun var on gün yok... Boyle hicbir faydasi olmaz mi acaba....

sperm kadin vucudunda 3 gun canli kalabiliyoms gider ayak degerlendr canim.insallah tutar

Kotu oluyor bu is seyahatlari duzensiz is saatleri felan... ala siz her boslugu degerlendirin bence. Allah kismet eder belki erken catlayasi gelir yumurtanizin bilemezsiniz

I

İnsaallah canim. Hsg ye de umutlaniyorum çünkü etkisi gecmeden keşke olsa..
cabuk mu tikaniyoms ki tekrar tupler.sonucunda acilmistr canim .sen ümitsizliğe kapilma yinede.bir kez iliskiye girip o ay hamile kalanlari okudum burda.kismet insallah denk gelir canim

cabuk mu tikaniyoms ki tekrar tupler.sonucunda acilmistr canim .sen ümitsizliğe kapilma yinede.bir kez iliskiye girip o ay hamile kalanlari okudum burda.kismet insallah denk gelir canim
Yok canim tikanmanasi icin değil de. Hsg cektirirken verilen ilac hamile kalmayi da kolaylastiriyormus. Bircok kisi cektirdigi ilk 3 ay icinde hamile kalmis. Bende hazir bu aciyi cekmisken bir ise yarasin istiyorum :) tabi diger problemler engel olmazsa.. Hayirlisi Allahtan...

Ben yumurtlama günü olmadan tek ilişkide hamile kaldım. Bence bir gün önce 3 gün sonra çok sorun değil gitmeden değerlendir gelince yine değerlendir

aa bilmiyodm canim.insallah bu ay guzel haberi alirsn hayirlisi

Ben yumurtlama günü olmadan tek ilişkide hamile kaldım. Bence bir gün önce 3 gün sonra çok sorun değil gitmeden değerlendir gelince yine değerlendir
Cok iyi canm ya. Yumurtlamadan once miydi sonramiydi hatrliyormusun ? Bizde sperm hizi da düşük ya ondan tedirginlik artiyor nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…