Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım adetin 11. Günü yumurtladım hiç belirti ve lekelenmem olmadı sadece gebelik testi yaptıgım gün karnımın içinde hafif bir yangı olmuştu o kadar hiç bir belirti olmadan gebe kaldım belirtilerim de zaten 6. Haftadan sonra başladı
Canım adetin 11. Günü yumurtladım hiç belirti ve lekelenmem olmadı sadece gebelik testi yaptıgım gün karnımın içinde hafif bir yangı olmuştu o kadar hiç bir belirti olmadan gebe kaldım belirtilerim de zaten 6. Haftadan sonra başladı
Yumurtlama lekelenmesi. Bugunü ve yarını güzel değerlendir canım. Ben bu ay bu şekilde yumurtladığımı anladım lekelenmen in oldugu günü ve sonrası değerlendirdim şükür şimdi bebiş bekliyorum
canım merhaba. öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. yumurtlama lekenlemesi ile ilgili olan mesajları okuyordum da seninkine denk geldim. senin lekelenmen nasıldı bana biraz tarif edebilir misin rica etsem :)
canım merhaba. öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. yumurtlama lekenlemesi ile ilgili olan mesajları okuyordum da seninkine denk geldim. senin lekelenmen nasıldı bana biraz tarif edebilir misin rica etsem :)