Yumurtlama günü?

Sevennumut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
46
61
3
32
Merhaba kızlar iyi akşamlar. adetin 18.gunu yumurtlama olur mu 37 38 günde bir adet gören biri için?

Merhaba. Yumurtama günleri genellikle iki adet döneminin ortalarına denk gelir ama yine de tam günü kestirmek güç. Ovulasyon testlerinden kullanabiliriz. Bi de adet bitince düzenli ilişki olması da önemli

Göğüsten süt gelmesi yada grimsi sıvı ne anlama geliyor
Prolaktin hormonunuz yükselmiş olabilir, genelde göğüsten süt gelmesi onun göstergesidir. kadin doğuma gozukmenizi ve süt geldiğini söylemenizi tavsiye ederim, adetin 2. Ya da 3. Günü giderseniz kan testi ile prolaktininize bakacaklardir

Merhaba kızlar iyi akşamlar. adetin 18.gunu yumurtlama olur mu 37 38 günde bir adet gören biri için?
Her ay farklı günlerde olabilir adetten bir iki gün sonra yumurtlayan bile olabiliyor o yüzden ovulasyon testi ile takip edebilirseniz daha sağlıklı olur ama bunu tercih etmiyorsanız 15. Günden sonra günaşırı ilişki yaşarsanız adete kadar günleri kaçırmamış olursunuz, öncesinde de haftada 2 ya da 3 ilişki olması onemli tabi

Merhaba reglimin başlangıcından bu yana her gün ovulasyon testimi yaptım nerdeyse hepsinde C koyu t ondan biraz az koyuydu hiç silik çıkmadı.
ilk kez bugün karın ağrısıyla uyandım regl olacakmış gibiydi. geceden beri de göğüs uçlarım sızlıyor tahriş olmuş gibi bi ağrım var.
bugün De testim böyle çıktı bir haftadır da aralıksız deniyoruz bugün de mi deneyelim sizce 🙊🤗
8862C27F-63CA-4AD3-B3CC-300E7052130F.webp

Back
X